1.7 C
Budapest
2023. december. 1. péntek

Megrázó történet, a súlyosan beteg hétéves Jázmin édesapja fulladt a tóba

Dátum:

Megosztás:

Mindent megtett családjáért, súlyos beteg lányáért az az apa, akinek a holttestét  vasárnap búvárok találták meg a Szécsény külterületén lévő Sóderbánya-tó fenekén. Szita József kora reggel a faházuktól nem messze lévő stégre ment horgászni, de többé már nem tért haza. A Ripostnak a család számolt be a tragédiáról.

– Lehet-e a fájdalmunkat még tovább fokozni?

– kezdte Szita Henrietta a Ripost-nak.

Megrázó történet, a súlyosan beteg hétéves Jázmin édesapja fulladt a tóba

A borzasztó körülmények között élő Szita családdal sorra történnek a tragédiák. A Rimócon tisztes szegénységben élő házaspárnak először el kellett temetnie elsőszülött gyermeküket, akit a szülőágyon vesztettek el.Beleroppantak, de boldogan fogadták az újabb jövevényt: Jázmint. Hamarosan azonban ismét összefacsarodott a szívük: a kislányról kiderült, hogy súlyos genetikai betegséggel küzd. A gerincvelőből eredő izomsorvadása van, sohasem fog tudni járni.

Éjszakánként a saját ágyában is forgatni kell, mivel segítség nélkül nem képes mozgásra. Az orvosoktól megtudták, hogy gyermekük örök szenvedésre van ítélve: a szőke tündérnek élete végéig komoly fájdalmai lesznek. Az édesanyja lelkileg ismét megroppant, de férje biztos támaszként állt mellette. Elhatározták: mindent megtesznek szemük fényéért, és annyi örömet szereznek a kislánynak, amennyit csak lehet. Megható pillanatokban is részük volt: sokan siettek a segítségükre nehéz helyzetükben.

Megrázó történet, a súlyosan beteg hétéves Jázmin édesapja fulladt a tóba 1

Az immár hétéves Jázmin és édesanyja azonban vasárnap elveszítette a legfőbb támaszt.

Vasárnap délután a Szécsény külterületén lévő Sóderbánya-tó fenekén találták meg a búvárok Józsit…

– számolt be a Ripost-nak Jázmin keresztanyja. – Van a tónál egy apró faház, amit Jázmin és az apja is imádott. Részletre tudták csak megvásárolni, de sok örömük volt benne: mindig kijártak, teraszt épített rá Józsi, csinosítgatta. Gyakran horgászott a közeli hosszú stégen, az megnyugtatta.Vasárnap is lement a házhoz, hogy folytassa a terasz építését, közben pedig kitette a pecabotokat. Előző este beszélt Henivel, mondta, hogy vasárnap estére otthon lesz.

Megrázó történet, a súlyosan beteg hétéves Jázmin édesapja fulladt a tóba 3
Fotó: Ipoly-völgyi Különleges Mentők

Reggel fél nyolckor még írt két csodálatos szerelmes üzenetet a feleségének:

”Te vagy a napsugaram, csillagom fénye, az életem szerelme.”

Heni pedig 8 óra környékén hívta őt, de akkor már nem érte utol.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este: Reszkessetek betörők 3-4 – videók

Teljes filmek magyarul: Reszkessetek betörők 3. Reszkessetek betörők 4. Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of...

Piros riasztást is kiadhatnak – mutatjuk, hol tart legtovább az ónos eső

Budapesten kora délutánra lecseng a havazás, esőbe, majd ónos esőbe vált a csapadék halmazállapota. Budapesten is jégpáncélos területek...

Orbán Viktor: Magyarország nem vétózik, olyan, hogy vétó, nincs

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban feltett kérdésekre válaszolt. Szólt Ukrajna EU-csatlakozásának támogatásáról, a pénzügyi segítségről, a...

Miért jó szigetelőanyag a kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot sokan csak homlokzati szigetelőként ismerik, pedig remek tulajdonságai miatt más szigetelési feladatot is elláthatunk vele. Aki csak...