9.4 C
Budapest
2022. szeptember. 28. szerda

Megrázó részletek: Sürgősségi császárral született Czutor Zoli kislánya

Dátum:

Megosztás:

Nyolc nappal a kiírt időpont előtt született meg Czutor Zoli hatodik gyermeke, Czutor Franciska.

A szülés nem volt komplikációmentes, hiszen a babát gyorsan sürgősségi császárral kellett a világra segíteni.

A hosszú hétvégén új családtaggal bővült a Czutor család, mert megszületett a Belmondo énekesének és feleségének Czutor-Kilián Zsanettnak első közös kislánya, Franciska. Az szülés nem volt eseménytelen, hiszen Zsaninak szombaton hajnalban nagyon magasra szökött a vérnyomása, így a kislányt sürgősségi császármetszéssel kellett a világra segíteni.

Zsani hajnalban viszont úgy érzete, hogy nincs jól, így elindultunk a kórházba, ahol kiderült: nagyon magas a vérnyomása, de hozzá tette, hogy a gyors segítségnek, és a doktorok profizmusának hála, nem történt semmi baj.

Ugyanis, abban az esetben, ha a pár ragaszkodott volna a természetes szüléshez, megtörténhetett volna, hogy a baba vagy a kismama agyvérzést kaphat, ezt természetesen sem Zoliék, sem az őket ellátó orvosi gárda nem kockáztathatta. Ezért, – mesélte a népszerű énekes – Zsanit sürgősen megcsászározták.

 Zoli a népszerű Belmondo zenekar fontembere

Új főnök a családban

Zoli elmondta, hogy noha 2, vagy maximum 3 órát aludt aznap, de mégis ott volt végig felesége mellett, míg kislányuk megszületett.

Czutor Franciska 3280grammal, és 54 centivel jött a világra

Franciska azonnal, és nagyon hangosan felsírt, és amikor a doktorok kijöttek vele az első vizsgákat után, már viccelődtek is velük.

– mesélte nevetve a zenész lapunknak. A Nyerő Párosban is szereplő házaspár közös gyerekeiken kívül, Zolinak még van másik három gyermeke is. Ők már felnőttek, ám Zsanival közös két fiúk, Simi, 10 éves, és Miksa, aki még csak 6 éves, még kicsik, és nagyon várták az új jövevényt, hogy végre babázhassanak. Franciska egyébként nyugodt baba, csak akkor sírja el magát, ha éhes.

Ő lesz a családban az új főnök? Könnyen lehet

Az első napok

Zoli már tapasztalt apuka lévén természetesnek veszi, hogy segít a baba körüli teendőkben. Pelenkáz, büfiztet, fürdet, és igyekszik levenni a terheket a friss sebbel még csak lassan mozgó anyuka válláról. Zsaninak szépen elindult a teje is, és a kisbaba mohón, de ügyesen szopizik, tudtuk meg az újdonsült apukától.

A fiúk, akik egyébként maguk is császárra születtek, gyengéden bánnak vele, és időnként fel is veszik, és karjukban tartják már – mesélt Zoli meghatódva családi örömeikről.

Arról is beszéltek már, hogy Franciska kezdetben velük lakik majd a hálószobában, majd a nagyokhoz kerülne, azonban erről csak később fognak dönteni.

Mára már kiegészült a család Franciskával is.
A borsonline cikke.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A “Donyecki Népköztársaság” kivételével mindenhol Oroszországhoz akarnak csatlakozni..

A GAZETA.RU beszámolója szerint 100%-os feldolgozottság mellett a következő eredmények születtek: Herszon: 87,05% Zaporizzsja: 93,01 % Luhanszk: 98,42 % és Donyeck még...

Orbán Viktor: „Európában egyre több a dühös ember, mi is azok vagyunk”

A miniszterelnök szerint: „Ha ez így megy tovább, egész Európa belegebed. Ideje erről őszintén beszélni amerikai barátainkkal is.” „A...

Kiderült, mikor érkeznek a III. Károly király portréját ábrázoló bankjegyek

Még az idén bemutatják az új brit uralkodó, III. Károly király portréját ábrázoló fontbankjegyeket, amelyek várhatóan két év...

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása A kettős tömegű lendkerék feladata a motor által termelt mozgási energia tárolása...