8.5 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Megrázó részletek az alsónémedi emberrablási kísérletről: 17 éves lányt akart a veszélyes bűnöző az autójába tuszkolni

Dátum:

Megosztás:

Mindenkit megdöbbentett a vasárnapi emberrablási kísérlet Alsónémediben. A 27 éves Csicsák Zoltán 17 éves barátnőjét akarta elrabolni.  A lányt a hajánál fogva fényes nappal megpróbálta az autójába rángatni, ez az azonban nem sikerült neki, mert a lány minden erejét összeszedve el tudott menekülni. Egy közeli pékségbe rohant be segítséget kérni, miközben a férfi egy német rendszámú autóval elmenekült. Az esetet a lány anyja is végignézte. A férfi ellen a rendőrség kiadta a körözést.

A dunakeszi férfit már 2018-ban is körözték. Közvetlenül azután, hogy a Venyige utcai börtönből szabadult. Házi őrizetbe kellett volna mennie, a lábán nyomkövetővel. Azt azonban

LESZEDTE ÉS MEGPRÓBÁLT ELMENEKÜLNI.

Akkor a rendőrség hamar elfogta.

Házi őrizetben.FORRÁS: FACEBOOK.COM

Az agresszív férfi most a nyílt utcán esett neki egy 17 éves lánynak. Veszekedni kezdtek, majd kiskorú barátnője szakított vele.

EZT A FÉRFI NEM TUDTA ELFOGADNI ÉS EZÉRT TÖBBSZÖR MEGÜTÖTTE, MAJD A HAJÁNÁL FOGVA VÉGIG HÚZTA A FÖLDÖN A NYÍLT UTCÁN, EGÉSZEN AZ AUTÓIG.

Azután megpróbálta a lányt az autójába rángatni, de ez nem sikerült neki. A fiatal lány ekkor rohant be egy közeli pékségbe, ahol az eladók segítségét kérte.

Beszaladt a hölgy és kérte a kolléganő telefonját, mert azt is elvette tőle a férfi. A lány nagyon feldúlt volt, egyből tudtuk, hogy bajban van- mondta a pékségben dolgozó nő.

FOTÓ: POLYÁK ATTILA – ORIGO

Eközben a férfi egy német rendszámú autóval (PAFXZ97E) elmenekült.

A lány anyja végignézte, ahogy a férfi megpróbálja elrabolni a gyerekét, ezért attól a hentestől kért segítséget, ahol korábban vásároltak.

A lány anyja bejött és kérdezte, hogy a kinti kamera működik-e. Láttam rajta, hogy nagyon zavart, ezért megkérdeztem, mi történt. Elmondta, hogy a lánya barátja mit csinált. Azért lett dühös a férfi, mert szakított vele a lány. Van már kisgyerekük is. Többször láttam itt őket, de jelét sem láttam, hogy az a férfi erre lenne képes- mesélte a hentes.

Csicsák Zoltán az utóbbi időben többek szerint is gyanúsan viselkedett. 

A KÖZÖSSÉGI OLDALÁN OSZTOTTA MEG EGY FEGYVER KÉPÉT, AHOL KOMMENTBEN JELEZTE, HOGY BÁRKINEK TUD ILYET SZEREZNI.

A Facebookon posztolt a fegyvereirőlFORRÁS: FACEBOOK.COM

A rendőrség Csicsák Zoltánt kiskorú ellen elkövetett emberrablással gyanúsítja.

Forrás

HIRMAGAZIN.EU

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek