21.1 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeSzabadidőBulvár„Megragadta a nyakamat és fojtogatni kezdett” – Sötét múltjáról vallott Gabriela Spanic

„Megragadta a nyakamat és fojtogatni kezdett” – Sötét múltjáról vallott Gabriela Spanic

Sokan úgy gondolják, a világsztárok élete csupa öröm és csillogás, ám a háttérben néha szörnyű és sötét dolgok húzódhatnak meg. Gabriela Spanic, a Dancing with the Stars versenyzője a hot! magazinnak mesélt bántalmazásokkal teli, fájdalmas múltjáról.

– Én magam is áldozat vagyok. Évekkel ezelőtt történt, nagyon fiatal voltam, még a fiam sem volt meg. De még ma is fájó emlék, felszakadnak a sebek, ha beszélnem kell róla. Még a családtagjaim és a barátaim is csak jóval később értesültek a velem történtekről, mert sokáig titkoltam előlük, szégyelltem beszélni róla, akárcsak a legtöbb nő – kezdte a hot! magazinnak Gaby, aki rettegésben élt akkoriban, illetve az önbecsülését is megsemmisítették.

Spanic természetesen többször is feljelentette akkori élettársát, ám ezek közül egyik sem volt eredményes. Akárhányszor próbálta megvédeni magát, volt párja nekiesett, valamint halálosan megfenyegette.

– Megragadta a nyakamat és fojtogatni kezdett. Dulakodtunk, majd végül leestem a padlóra és elájultam. Amikor feleszméltem, azonnal hívtam a segélyhívó vonalat. Többször is megfenyegetett, hogy ha bárkinek is panaszkodni merek, megöl. A kapcsolatból szerencsére épségben ki tudtam menekülni, egy remek pszichológus, a családom, a barátok és a hit rengeteget segített, hogy feldogozzam ezt a traumát – fejezte be.

A venezuelai színésznő éppen ezért, hogy más nőknek ezt soha ne kelljen átélniük, egy alapítványt hozott létre, amely a Nincs több könny elnevezést kapta. A kezdeményezés lényege, hogy a nők közösen álljanak ki egymás érdekeiért, és ha valakit bármiféle elnyomás vagy bántalmazás ér, a tettest felelősségre vonják.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: TV2

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work