3.4 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Megöltek és feldaraboltak egy 16 éves lányt, mert fizetést mert kérni a munkájáért

Dátum:

Megosztás:

A lány cselédként dolgozott. Fizetést mert kérni az elvégzett munkáért, ez lett a veszte.

Az indiai hatóságok letartóztattak egy 30 éves férfit Újdelhi városában, mert a vád szerint társaival együtt megölt és feldarabolt egy 16 éves lányt, mert a gyerek fizetést kért az elvégzett munka után – jelentette a helyi sajtó. Az áldozatot 12 darabra vágták fel, majd testrészeit zsákokba rakták, és egy csatornába dobták, ahol másnap, május 4-én találták meg.

A helyi rendőrség két héttel később tartóztatta le a lány megölésével gyanúsított Manjeet Kareketát. A 30 éves férfi két társával együtt cselédlányok közvetítésével foglalkozott. A rendőrség közlése szerint fiatal falusi lányokat csábítottak az indiai fővárosba, jól fizető munka ígéretével. A lányok bérét azonban megtartották maguknak.

Az áldozat, Soni Kumari éveken át dolgozott egy üzletember házában, de fizetségét mindig a férfinak adták, aki aztán nem adta oda neki a pénzt. A lány az elmúlt hetekben egyre határozottabban kezdte el követelni Kareketától, hogy adja oda neki a munkájáért kapott fizetséget, közölve, hogy haza akar menni a falujába.

Május 3-án azzal vitték magukkal, hogy haza fogják vinni, de ehelyett Újdelhi egyik külső kerületébe vitték, ahol egy házban meggyilkolták. A rendőrség közlése szerint egy fejre mért ütéssel ölték meg, majd levágták a fejét, és testét legalább 12 darabra vágták fel.

A zsákokba rejtett testrészeket egy nyitott csatornába dobták. A hatóságok másnap találták meg a lány maradványait, miután a csatorna közelében játszó kisgyerekek észrevettek egy, a vízen úszó lábat, és szóltak szüleiknek, akik pedig értesítették a rendőrséget.

Kareketát végül egy bejelentés alapján fogták el a rendőrök. A hatóságok közlése szerint a férfi a kihallgatása alatt bevallotta tettét, és megnevezte 3 társát is, akik még szökésben vannak.

Forrás: faktor.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Szégyen, ahogy kinéz Berki Krisztián sírja: megszólalt az édesanyja

Közel tizenegy hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt ferencvárosi otthonában, ám végső nyughelyére még mindig nem került...

EU: „2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak kell lennie”..

Az Európai Unió egy új törvény betartatására készül, amely előírja, hogy 2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak...

Háború a budapesti társasházban: „Ezek szárnyas patkányok”

Valóságos harci állapot van abban a XXII. kerületi társasházban, ahol egy bácsi mindennap eteti ablakából a galambokat, ezzel...

„EZ MAGA A POKOL! egy perc alatt tűnt el!” – Százak keresik a viharban eltűnt 6 éves Gergőt!

Százak keresik már közel egy napja azt a 6 éves autista kisfiút, aki otthonról tűnt el a szélviharban....