16.3 C
Budapest
2024. május. 20. hétfő
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóMegöléssel fenyegette, kocsival üldözte az adóellenőröket az esztergomi büfés

Megöléssel fenyegette, kocsival üldözte az adóellenőröket az esztergomi büfés

A büfés nem adott nyugtát, ekkor lendültek akcióba az adóellenőrök, ám ami ez után következett, arra ők sem számítottak.

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki Esztergomban adóellenőröket fenyegetett megöléssel, az egyiket lökdöste.

Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság az elkövetőt végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje.

A legfrissebb hírek itt!

A vádirat szerint két adóellenőr 2021. szeptember 2-án az esztergomi büfénél két darab alkoholmentes sört vásárolt, a sör árát kifizették. A büfét üzemeltető férfi nem adott adóügyi bizonylatot, nyugtaadási szándékát sem jelezte, ezért az adóellenőrök felmutatták a szolgálati igazolványaikat és közölték, hogy adóellenőrzést kívánnak lefolytatni. Az elkövető ekkor üvöltözni kezdett, az adóellenőröket a helyszín elhagyására hívta fel, illetve megöléssel fenyegette.

Ezután a férfi az egyik ellenőrt a vállánál négy alkalommal meglökte, ezért az ellenőrök elmenekültek a helyszínről. Az elkövető gépjárműbe ült, nagy sebességgel követte az adóellenőröket, akik ezután kértek rendőri segítséget.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work