13.6 C
Budapest
2022. szeptember. 26. hétfő

Megoldás az öltöztethető kanapéra

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 03 26 071412

Sokak szemében budget és ideiglenes megoldás, mások hosszabb távon kötnek partnerséget a levehető huzatú kanapékkal, fotelekkel. A vételár megfelelő, a hangulat otthonos a textília hatására, remek háttér a díszpárnák elhelyezésére. Minden idilli addig a pillanatig, amíg először ki kell mosni a huzatot.

Ekkor egy jó nagy levegővétellel kell beleállni a lehámozásba. Ami leginkább négykezes mutatvány lenne. Amennyiben sikerül a művelet, jön a mosógépbe tuszkolás. Ne reménykedjünk egy adagban, minimum két mosási programot szükséges beáldoznunk ülőalkalmatosságaink huzatának kimosásához. Használjunk folyékony finommosószert, öblítőt mosási szokásaink szerint. Mindezt a feltűntetett utasításokra hangoltan. A szárításra a háziasszonyok találékonyságában bízunk. Kellemes, napos időben kiteríthetjük a teraszra, kertben, de akár azonnal visszahelyezhetjük a kanapéra, fotelre. Ez már nem tekinthető könnyű feladatnak, előfordulhat, hogy bizonyos kifejező szavak hangos kijelentése kíséri a felöltöztetést, Mert itt szorul, amott meggyűrődik, ráncigáljuk, igazgatjuk, majd kis szerencsével nagyjából elérjük az eredeti állapotot. Ám akár még nedvesen, akár szárazan történt a művelet, minden bizonnyal szembesülni kényszerülünk a ráncokkal, gyűrődésekkel. Egy háziasszony meglelte a megoldást a rakoncátlan barázdákkal szemben. Állítja, hogy minden erőlködés, hosszadalmas és kényelmetlen vasalással szemben elegendő kecses kacsónk és egy forró vízzel megtöltött spriccelős tartály. Permetezzük a forró vizet a felületre, majd kezünkkel simítsuk el a textíliát,határozottan és gyengéden egyben. Tegyük ezt az egész felülettel, ne hagyjuk ki a háttámlát sem. Meg fogunk lepődni, hogy ezzel a pofon egyszerű megoldással kevés ídő ráfordítással micsoda nagy változást érhetünk el a gyűrött huzaton, s felettébb pénztárcakímélő megoldás.

Próbáljuk ki legközelebb, nem fogunk csalódni!

Forrás: Marmalade, fotó: thegraphicsfairy.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Arzénos családirtásra épített praxist: Gerzsány Mária, a sorozatgyilkos hátborzongató története (18+)

Megdöbbentő történet egy kegyetlen emberről. Sokáig azért nem sikerült lebuktatni, mert a falubeli megrendelői összejátszottak vele. Sok hátborzongató történetet...

Megtartotta körzetét a baloldal Újpesten

Győzött az ellenzék a IV. kerületben. Egy baloldali körzetet hozott a vasárnap tartott időközin az ellenzék, Maholányi Zsolt, a DK, az...

X-Faktor 2022: tényleg valóságshow lett a tehetségkutató műsorokból?

2004. január 10-én a Megasztár első élőben közvetített döntője új fejezetet nyitott a hazai kereskedelmi tévézés történetében. A műsor hat...

Hiába ment Gyurcsány Miskolcra kampányolni, a Fidesz jelöltje nyert

Barta Gábor, a Fidesz-KDNP jelöltje közösségi oldalán köszönte meg a választók bizalmát. Barta Gábor nyerte Miskolc 3. számú egyéni választókerületében...