10.6 C
Budapest
2024. február. 29. csütörtök

Megnyílt az ország második Erdei Delikátesz üzlete Miskolcon

Dátum:

Megosztás:

hirmagazin 2015 06 19 145604

A vadhús megismertetéséhez, népszerűsítéséhez és így a fogyasztás növekedéséhez járulnak hozzá az Erdei Delikátesz üzletek

”Miskolc az Erdei Delikátesz bolthálózat második állomása. Ez nagy öröm számomra, hiszen azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél szélesebb körben ismerje meg a lakosság a Magyarország erdeiből származó élelmiszerek legjavát. Ebbe a sorba kiválóan illeszkedik a Miskolc belvárosában megnyílt következő Erdei Delikátesz bolt. Örülünk neki, hogy végre a miskolciak is megismerhetik, hogy milyen sokféle élelmiszert tud előállítani az állami erdőgazdasági cégportfólió, vagy akár a tíz nemzeti park is. A szürkemarha szalámiktól elkezdve, a kolbászokon, prémium minőségű vadhúsokon, fűszereken, borokon, lekvárokon, mézeken keresztül a faszénig bezárólag minden megtalálható itt. Abban reménykedünk, hogy a vadhús a magyar családok étrendjében nagyobb, egyre növekvő szerepet tud majd betölteni. Talán egy kicsit utol is tudjuk érni az Európai Uniós átlagot.”

hirmagazin 2015 06 19 145527

Hazai Vadász: Öröm az, amikor megnyílik a második, majd az ötödik, hatodik üzlet, de egy kicsit felelősség is, hiszen ezeket a boltokat el kell látni. Lesz-e ehhez kellő áru-illetve termékháttér?

“A termékháttér nem okozhat problémát. Ez nem államilag dotált, finanszírozott üzlet, hanem pénzügyi kereskedelmi konstrukció. Gondolkozunk még franchise rendszerben, melyhez megfelelő alapanyag ellátás természetesen szükséges, de erre képesek vagyunk. Nyilván a piac majd ösztökélni fogja a termelőket, akár állami erdőgazdaságokról van szó, illetve ösztökélni fogja a feldolgozókat, hogy többet termeljenek, többet feldolgozzanak, mert van rá igény. Ahol pedig van fizetőképes kereslet, ott az államnak nincs szerepe, a kereskedelmi szférában megoldódnak ezek a kérdések.

Örömmel ajánlom ezt a boltot a miskolciaknak, vegyék birtokba, leljék sok örömüket benne, vásároljanak sok finomságot az Erdei Delikátesz boltban!”- nyilatkozta Dr. Bitay Márton Örs, állami földekért felelős államtitkár, Földművelésügyi Minisztérium.

“Egy országos hálózat kialakításán dolgozunk és valóban fél éven belül, ahogy megígértem, megnyílt a második üzlet. Reményeim szerint ebben az évben még azért további két-három boltot sikerül majd felavatnunk, elsősorban a megyeszékhelyeken, illetve Budapesten is. Az ellátással nem lesz probléma. Az erdőgazdaságok által biztosított vadhús és a vadételek elkészítéséhez minden egyéb más közvetlenül jut el a boltokba és így a vásárlóhoz. Az Erdei Delikátesz logót és a nevet oltalom alá helyeztük és az összes üzlet ezen név alatt és logóval fémjelezve fog megépülni, illetve berendezésre, kialakításra kerülni.

hirmagazin 2015 06 19 145542

Az Erdei Delikátesz logóval minden terméket, amely beminősítésre és forgalmazásra kerül ezekben a szaküzletekben el kívánunk majd látni. Ez is egy biztosíték a vásárlók számára, hogy egy megfelelő, magas minőséget tudnak megvásárolni. Szeretnénk minél több szakácskönyvet, receptúrát is forgalmazni. A VADEX Zrt. nagy örömmel adja át ezt a szaküzletet a miskolciaknak és reméljük, hogy nagy sikere lesz és sok látogatója, vásárlója a boltnak!” – Majoros Gábor vezérigazgató, VADEX Zrt.

Filmünket 2015. július 5-én, vasárnap 11 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

Forrás: fhmag;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Melyek az irodai munkakörnyezet digitalizációjának előnyei?

Az irodai munkakörnyezet digitalizációja számos előnnyel jár, amelyek javíthatják a munkafolyamatok hatékonyságát, csökkenthetik a költségeket és elősegíthetik a...

Idén októberben lép életbe a kibartan törvény, amely konkrét szabályozásokat határoz meg..

Az október 18-án hatályba lépő kibertan törvény (NIS2 magyar megfelelője) kiterjeszti az előírások alá eső szolgáltatások körét és jelentősen szélesíti azon nemzetgazdasági...