7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBelföldi hírekMegnyílt a Föld a fővárosban, Kispesten, már nyomoznak, mekkora lehet a baj

Megnyílt a Föld a fővárosban, Kispesten, már nyomoznak, mekkora lehet a baj

Váratlan események bolygatták fel a kispestiek életét, ugyanis a Batthyány utca 16. szám alatti parkolóban egy nagyjából egyméteres lyuk keletkezett – adta hírül a Metropol.

Azonban ez csak a jéghegy csúcsa, mert állítólag ez arra utal, hogy az aszfalt alatti üreg jóval nagyobb lehet, mint amekkorát a felszíni beszakadás mutat. A portál információi szerint személyi sérülés nem történt, az önkormányzat lezárta a területet két bójával és egy szalaggal, és megkezdték az állapotfelmérést.

Egyelőre úgy látják, hogy a beszakadást valamilyen vízmosás okozhatta, így a szakembereknek fel kell deríteniük, hogy milyen mély az üreg valójában, amelyhez nagyobb munkálatokra lesz szükség. A helyreállítást és a szükséges javításokat csak a teljes felmérés után kezdik meg.

Kép: Hírmagazin.eu

TikTok-post

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem