27.9 C
Budapest
2023. szeptember. 28. csütörtök

Meglopta az OTP Bank vezérét, Csányi Sándort az egyik alkalmazottja, évekig az OTP fizetett helyette szinte mindent.. Rendőreink elfogták! Gratulálunk és köszönjük!

Dátum:

Megosztás:

Nagyüzemben tapsolta el a milliárdos OTP-vezér vagyonát az OTP Bank egyik területi igazgatója. Most elkészült ellene a vádirat, ebből kiderül, hogy évekig mire költötte a bank pénzét és milyen büntetésre számíthat.

260 milliót lopott a milliárdostól

Ahogy azt az elsők között itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon megírtuk 260 millió forintot sikkasztott el az OTP egyik régióvezetője, F. Balázs, aki még az otthoni bevásárlást is a bank pénzéből intézte.

Mindenki ezt olvassa most!

Tetemes számla

A Csányi Sándor milliárdos bankvezért lehúzó 19 vádlott között menő borászok és luxuséttermek vezetői is vannak, akiknél a férfi a bank pénzén mulatozott, majd visszakérte a részét a kifizetett tetemes számlából.

Belső vizsgálat során bukott le

Az OTP Bank szerkesztőségünknek küldött közleményében leszögezik: „F. Balázs sikkasztási ügyére az OTP Bank belső vizsgálata derített fényt, és a pénzintézet tette meg a büntetőfeljelentést is korábbi alkalmazottjával szemben.

Elkészült a vádirat

A Csányi Sándor milliárdos bankvezért megrövidítő banki alkalmazott ügye most a bíróságra kerül. A Hvg360 birtokába került a vádirat. Ebben az szerepel, hogy fiktív számlákon keresztül munkahelyével fizettette ki éttermi fogyasztásait Fonyódon.

A saját házának felújítását is a bankkal fizettette ki

A bankkal szerződésben álló dekorációs céggel csináltatta meg a régióvezető a saját otthonát, szintén az OTP-re terhelte. Még azt is marketingtevékenységként számolta el, amikor egy pécsi festőművésszel készíttetett festményt sportoló barátja számára.

Úri muri

A vádirat szerint a bankár a 40. születésnapját is a bank pénzén szervezte. A 70 fős megabulit több millió forintért, Villány legmenőbb borászatában tartotta. A tanuk beszámolója szerint nem spóroltak semmivel.

A bevásárlásokat is a nap végén a milliárdos, Csányi Sándor fizette

A nagybevásárlásokat is hasonlóan intézte, miközben kerülte a munkát, a nyarakat szinte végig fonyódi nyaralójában töltötte. Végül egy belső vizsgálat buktatta le, 2017-ben kirúgták.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Pécsről vitték az újságot

A sok milliós fizetéssel rendelkező bankár még újságra sem volt hajlandó költeni. Annyira lehúzta Csányi Sándor miliárdos bankvezért, hogy a balatoni nyaralóba minden reggel Pécsről vitette magának az újságokat a sofőrjével. A sikkasztó régióvezető a családi nagybevásárlást is a bank pénzéből intézte.

Minden költségét a pénzintézet állta

„Az OTP Bank régióvezetője tulajdonképpen egy feudális hierarchiát épített ki beosztottjai között” – mondta Kutas Tamás, a Baranya Megyei Fő­ügyészség szóvivője.

Fiktív számlák

A szóvivő azt mondta, hogy a sikkasztó bankár arra használta kapcsolatait, hogy rajtuk keresztül pénzt vigyen el az OTP-től. Fiktív számlákat állítottak ki a bank részére, a pénzeket pedig elsikkasztotta. Sok esetben volt ugyan szolgáltatás a szállodai és éttermi számlák mögött, de többször előfordult, hogy a vállalkozók visszajuttatták neki a pénzek egy részét.

Négy évig nyomoztak

A rendőrség négy éven át nyomozott, végül öt másik vádlott terhelő vallomást tett rá. F. Balázs nem tett vallomást, és nem ismerte el a bűncselekményt.

10 évet is kaphat

Információk szerint a férfi hamarosan bíróság elé kerül, és választhat, hogy legfeljebb öt évre börtönbe megy, vagy elkezdődik a büntetőper, aminek akár tízéves büntetés is lehet a vége.

Még több bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó? Kattints ide, és nézd meg rendőreink, katonáink, mentőseink, tűzoltóink, katasztrófavédelmiseink napi áldozatos munkájáról szóló cikkeinket!

Kiemelt kép: Csányi Sándor az OTP Bank vezére – BPK-montázs

budapestkornyeke

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ukrajna állig felfegyverkezik – több ezer kilométer lőtávolságú rakétákhoz juthat

Az ukrán hadsereg eddigi legmasszívabb csapásait a krími célpontok és az orosz Fekete-tengeri flotta ellen mérte. A sugár...

Győr Rally Metabond szemmel

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről Szerző: Metabond 2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került...

Kate Hudson, Matthew McConaughey – Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt – videó

How to Lose a Guy in 10 Days - amerikai-német romantikus vígjáték Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője,...

„Hajrá, Gelencsér Ferenc!” – Orbán Viktor a TikTokon is bíztatta a Momentum elnökét (VIDEÓ)

Mint ismert, a Momentum-elnök mikrofonja bekapcsolva maradt a legutóbbi parlamenti felszólalása után. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla,...