6.6 C
Budapest
2022. december. 5. hétfő

Meglepő ígéreteket tett Berki Krisztián, miközben beszólt Tarlós Istvánnak is

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Megtartotta programismertetőjét Berki Krisztián, aki indul a főpolgármester-választáson.

Nagy ígéreteket tett: így például, hogy ingyenesen lehet majd utazni mindenkinek a BKK járatain. Beszédét azzal kezdte, hogy „vezetőként, menedzserszemléletű emberként” az a célja, hogy amit közösen eldönt az emberekkel, azt megvalósítja – írja az ATV tudósítása. A celeb szerint minden eddigi ígéret, amit a jelöltek tettek, hazugság.

Első pontjaként bejelentette, hogy ingyenessé tenné a BKV-közlekedést. Elmondta, hogy közösségi közlekedést akar, és az a a terve, hogy a turistákkal magasabb BKV-díjat fizettetne.

Budapesten közösséget alkotunk, a legfontosabb pedig az, hogy a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban eljussunk A-ból B-be

– mondta.

Második pontjában a parkolásról beszélt. Szerinte teljesen veszteséges a fővárosban a parkolás. Az önkormányzatoknak sokba kerül, ráfizetéses a parkolás. Szerinte fontos, hogy ez rendbe legyen téve.

Kedvese is elkísérte az eseményre Berkit /Fotó: Fuszek Gábor

Harmadik témakörben a mozgáskorlátozottak parkolásáról beszélt. Ezekre az autókra jól látható, 80 x 80-as táblát ragasztatna ki, azért, hogy mindig észrevegyék őket.

Tarlósnak is üzent

Berki Krisztián 8 jegyet ajándékoz az óriáskerékre Tarlós Istvánnak és családjának, hogy „október 31-én megkezdhesse nyugdíjas éveit”, illetve, hogy fentről nézhesse, ahogyan épül a főváros.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Fuszek Gábor

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor Miniszterelnökünk tegnap így köszöntötte fel a magyarokat: Áldott adventet kívánok! ..

Áldott adventet kívánok! - írta Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán.  

2022-es katari FIFA-vikágbajnokság – események, összefoglaló

Itt tudod áttekinteni, mi történt ediig, és mi következik ezután! Google Hirmagazin.eu

Vészjósló az oroszok válasza az EU-s olajársapkára

Oroszország csak olyan országoknak fog kőolajat eladni, amelyek piaci körülmények között működnek együtt vele. Oroszország csak olyan országoknak fog...

Legfontosabb bűnügyi-, baleseti hírek – összefoglaló

Ismét eltűnt két gyermek, Harkály Beáta Alexandra és Horváth Szilveszter. Aki látta őket, hívja a 112-t, vagy bármelyik...