11.9 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Meglepő fordulat – Elengedték a brutális budapesti emberrablás egyik gyanúsítottját: azt állítja, semmit sem tud a bűntettről

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest — Már nincs letartóztatásban az elmúlt évtized legbrutálisabb emberrablásának egyik gyanúsítottja – tudta meg a Blikk. M. Brendonnal (43) kapcsolatban a bíró úgy döntött, a börtönből hazamehet, ám a társai rácsok mögött maradnak.

M. Brendonnal (43) kapcsolatban a bíró úgy döntött, hogy a börtönből hazamehet/ Fotó: Pexels

M. Brendonnal (43) kapcsolatban a bíró úgy döntött, hogy a börtönből hazamehet/ Fotó: Pexels

Még a sokat látott nyomozókat is meglepte, amikor kiderült, hogy a négyfős banda elrabolt egy férfit, majd egy műhelynél három napig fogva tartották. Az egyik lábát eltörték, majd egy székhez kötözték, hogy ne tudjon elmenekülni.

A kínzások közepette közölték: ha nem szerez húszmillió forintot, elássák, sőt, a családján is bosszút állnak. Noha a férfi nem adta át nekik a pénzt, elengedték. A tetteseket elkapták, M. Brendon feladta magát.

– Miután a védencem feladta magát, elmondta a rendőröknek, hogy hiába volt ő is ott a telephelyen, ahol fogva tartották a férfit, szinte semmit nem tud a bűncselekményről. Brendon ott dolgozott ugyanis, ahol az eset történt, ismeri is az ügy összes szereplőjét, de többet nem tud.

Szerencsére a bíró is úgy találta, nem érdemes őt tovább letartóztatásban tartani – közölte a férfi védője, dr. Enzsöl Péter.

Az elrabolt férfi egyébként a börtönben ismerte meg későbbi elrablóit. Azóta egyéb bűncselekmények miatt újra hűvösön van, és még azért is felelnie kell, hogy a szabadulása után felajánlotta a tetteseknek: aki fizet neki, azt nem mártja be a vallomásában.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...

Hamar itt a hideg, és aki egész évben nem készült fel, az könnyen megfázik, de van megoldás!

Kurkuma, gyömbér, sárgarépa, ebből készíts ívólevet! A gyömbér miatt egy kicsit erős lesz, de meg kell inni, és akkor...

„Sándor, Sándor, tűnj a p…mból” – skandálták az abortusztörvény ellen tüntetők a Belügyminisztérium előtt – Így zajlott a demonstráció

Szeptember 13-án jelent meg a Pintér Sándor, belügyminiszter nevéhez köthető rendelet, amely az abortusztörvény egyik mellékletén változtatott: eszerint...