16 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Megkívánták a whiskyt, de fizetni már nem akartak érte..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A boltban, karon ülő gyermekükkel való foglalkozással akarták elterelni a bolti dolgozók és a biztonsági őr figyelmét a lopási szándékról.. – nem sikerült nekik..

Fizetés nélkül igyekezett szert tenni egy üveg whiskyre egy kalocsai illetőségű pár, akiket egy napon belül elfogtak a rendőrök.

Nincs azzal semmi baj, ha az ember időnként megkíván egy kis alkoholt, és azzal sem, ha egy jobbfajta whisky mellett teszi le a voksát, ám azzal annál inkább, ha az itókával egy boltból próbál távozni az ember, méghozzá fizetés nélkül.

A rendőrség oldalán közzétett információk szerint egy pár úgy próbált meg hozzájutni a szeszes italhoz, hogy a 30 éves férfi levette azt a polcról, majd a konzervek közé rejtette, végül a párja a kabátja alá rejtette. A történetet tovább „szépíti”, hogy a cselekmény során karon ülő gyermekük is velük volt, akinek ide-oda adogatásával igyekeztek leplezni a cselekményt.

Tökéletesnek ható tervükbe hiba csúszott, ugyanis a szolgálatot teljesítő biztonsági őr kiszúrta a rafináltságot, és amikor a tettesek fizetés nélkül távozni akartak, feltartóztatta őket. Ekkor alakult ki verbális, majd tettlegességig fajuló bántalmazás is az elkövetők részéről, amelynek során a biztonsági őr könnyebben megsérült, viszont az ekövetők zsákmány nélküli voltak kénytelenek elmenekülni.

A páros így nemcsak whisky nélkül maradt, de a bűncselekmény másnapján már kopogtattak is náluk a rendőrök, akik előállították a gyanúsítottakat, valamint indítványozták előzetes letartóztatásukat.

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Nemzeti gyásznap – Ma az aradi vértanúkra emlékeztünk

Országszerte és a határon túl is megemlékezéseket tartanak ma az aradi vértanúk kivégzésének 173. évfordulója, október 6. alkalmából. A...

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (3.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Fogamzásgátló tablettákról röviden

A napokban egy kétgyermekes barátnőm hozzám fordult segítségért, mivel ismét szeretne visszatérni a fogamzásgátló szedéséhez. Sok-sok év után bizonytalan...

Elnöki pozíciót dédelget a mélykeresztény Tóth Gabi?

Az Idea Intézet felmérést végzett Tóth Gabiról. A kutatásban lényegében arra voltak kíváncsiak, hogy miért éreznek oly sokan ellenszenved...