16.1 C
Budapest
2023. március. 25. szombat

Megkésett a német plakátkampány

Dátum:

Megosztás:

forrás: M1/Ma reggel/MTI

A Fidesz frakcióvezetője a közmédiában beszélt a Quaestor-törvényt megsemmisítő Ab-döntésről is, amellyel szerint a bankok elérték a céljukat, a kártalanítás akadályozását.

 német plakátkampány

Minden eszközzel küzdeni kell a migrációs válság és a kötelező betelepítési kvóta ellen – jelentette ki a Kossuth Rádióban Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője. Közölte: az e céllal indított petícióhoz már félmillióan csatlakoztak, az Országgyűlés pedig kötelezte a kormányt, hogy az EU bíróságán támadja meg a kötelező kvótáról szóló uniós jogszabályt. Ezzel kapcsolatban a kormánypárti politikus megjegyezte: a tegnapi szavazáskor a baloldali ellenzék bebizonyította, hogy inkább betelepítené a migránsokat.

Kérdésre válaszolva közölte: nem tud arról, hogy a németek megkezdhették migránsok visszatelepítését Magyarországra. Úgy vélekedett, hogy a nyugaton bírált magyar plakátkampánnyal szemben a németek afganisztáni plakátkampánya, amely otthonmaradásra biztatja az afgánokat, megkésett lépés.

német plakátkampány
A szóvivő az M1 reggeli műsorában arról is beszélt: az Alkotmánybíróságnak a Quaestor-törvényt megsemmisítő döntésével a bankok elérték a céljukat, a kártalanítás akadályozását. Halász János hangsúlyozta, hogy már eddig is számos intézkedést tettek a károsultak megsegítésére, most pedig tanulmányozniuk kell az Alkotmánybíróság döntését. Az világos, hogy a kártalanítás lehetőségét nem találta alkotmányellenesnek a testület, ellenben az elmaradt kamat után nem lehet fizetni – mondta a politikus.

Együtt: a Fidesz-KDNP szándékosan lehetetlenítette el saját ígéreteit 

Az Együtt szerint a Quaestor-botrányban a Fidesz-KDNP szándékosan olyan megoldást keresett, amely lehetetlenné teszi saját ígéreteinek betartását, és ezért másokat okol – közölte az ellenzéki párt alelnöke szerdán az MTI-vel.

Pápa Levente a Fidesz-frakció szóvivőjének korábbi, az M1 aktuális csatornának adott nyilatkozatára reagált, amelyben Halász János azt mondta: az Alkotmánybíróságnak a Quaestor-törvényt megsemmisítő döntésével a bankok elérték céljukat, a kártalanítás akadályozását. Az Együtt alelnöke úgy fogalmazott, hogy nem volt jogi akadálya a Quaestor-törvény betartásának, amit még a fideszes igazságügyi miniszter is elismert. Hozzátette: a Fidesz-KDNP „csúf és átlátszó színjátékának új felvonása” látható, most éppen a bankokra mutogatnak, hogy miattuk nincs kártérítés.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Esti torna – videó

Egész héten tornásztunk, ma még lesz 16 perc, de a vasárnap szabad, .. holnap pihenünk! Átmozgató torna időseknek! -...

Esti mese – videó

Zelk Zoltán: Mese a legokosabb nyúlról - videó   Hirmagazin.eu

Mai filmünk: Mark Wahlberg főszereplésével – Orvlövész – videó

Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) mesterlövész korábban a tengerészetnél szolgált, majd örökre hátat fordított a munkájának, miután árulás...

Azonnal frissítsd a Google Chrome-ot! Veszélyes hibákat találtak az alkalmazásban! A jelszavak is veszélyben lehetnek!

A Google figyelmeztetést adott ki a Chrome-felhasználónak, mert veszélyes biztonsági hibákat találtak a rendszerben. A szakértők összesen hét olyan...