20.5 C
Budapest
2022. július. 3. vasárnap

Megjött Kövér László levele: Jakab Pétert hatalmas büntetéssel sújtották a ficsúros beszólás miatt..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Mint ahogyan arról pár nappal ezelőtt médiánk is beszámolt alig egy percig tartott Jakab Péter napirend előtti felszólalása a parlamentben, ugyanis Kövér László házelnök a házszabály megsértésére hivatkozva elvette tőle a szót.

Az ülést vezető Kövérnél az tette be a kaput, hogy Jakab Ficsúrnak nevezte a fideszes képviselőtársait, illetve személyesen Kövér Lászlót is.

Mindenki ezt olvassa most!

A házelnök már akkor jelezte, hogy ennek következményei lesznek, Jakab Péter pedig néhány perccel ezelőtt a közösségi oldalán tette közzé, hogy közel 10 millió forintra büntették meg a ficsúros beszólás miatt.

A bejegyzésben a Jobbik elnöke azt írja:

“Megjött Kövér elvtárs levele. Most már tudjuk, mennyit ér az a szó, hogy ficsúr, ha fideszesre mondják. Tessék megkapaszkodni. Közel 10 milliót.”

“Hétfőn napirend előtt neveztem ficsúrnak azokat a fideszes képviselőket a parlamentben, akik közpénzből, a ti pénzetekből rázzák a rongyot. Igen, Kövér Lászlót is így neveztem, miután 135 millióért vett a ti pénzetekből 8 szőnyeget a Parlamentbe a válság alatt. 9,6 millió forint büntetést kaptam érte. Egy szóért.” – írja a posztban Jakab, aki arra is kitér, hogy a fideszes Kaleta-fée botrány “csak” fél milliót ért.

“A szólás szabadsága, a vélemény szabadsága ma 20-szor súlyosabb bűn a Fidesz szemében, mint a gyermekpornográfia. Itt tartunk ma, az úgynevezett rendszerváltás után 32 évvel. Ezért is kell jövőre elsöpörni Európa szégyeneit. El is fogjuk. Soha nem fogok elhallgatni, akkor sem, ha büntetésből a házamat viszitek!” – zárja sorait a Jobbik elnöke.

Jakabnak egyébként nem ez az első milliós nagyságrendű büntetése, mint ismert néhány hónappal ezelőtt az ún. krumplizsákos akciója miatt 4,4 milliós rekord büntetésben részesült.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ellenzéki párt vezére egy kis zsák krumplit akart Orbán Viktornak adni, utalva arra, hogy a hírek szerint az időközi választáson krumplit osztogattak a választóknak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

A mostani ficsúros balhé azonban úgy tűnik még ennél is jobban kiverte a biztosítékot, hiszen a 10 milliós rekordbüntetés a korábbit is messze túlszárnyalja.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Halálos lehet a nőkre egy népszerű növényi alapú diéta

Bizonyos ételek nagyobb eséllyel okozhatnak szívinfarktust a nőknél mint a férfiaknál, derítették ki kutatók. A nők étkezési szokásai eltérnek...

Rettenetes hírt közöltek: Ha ilyen sört vett, ne igya meg!

Biztonsági figyelmeztetést adtak ki a Heineken a 0,25 literes üveges termékeire. Biztonsági figyelmeztetést adott ki a Heineken a 0,25...

Hat db atombomba, nyomtalanul eltűnt Amerikában..

A Pentagon nem is titkolja, vagyis ennyi atombomba eltűnését beismeri, lehetséges, hogy tízszer ennyi tűnt el, csak azt...

Putyin jócskán emelte a tétet a Nyugattal folytatott gazdasági háborúban, .. nem filléres szankciókkal válaszolt, hanem dollártrilliárdos üzlettel..

Az orosz elnök új rendeletével gyakorlatilag kiszorítja a Shellt és a japánokat a szahalini gázprojektből, amely a világ...
facebook