2.4 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

Megjósolta saját halálát a 22 éves fiatal!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy hó­nap­pal ez­előtt kö­zös­ségi ol­da­lán je­lezte: ne sír­ja­nak érte, ha meg­öli a se­bes­ség. 120 km/h-val ro­hant bele a bugyi Pap­rika Csárda épü­le­tébe.

Megjósolta saját halálát a 22 éves fiatal!
Mint ismeretes, szombaton irtózatos erővel és hatalmas sebességgel csapódott egy autó Bugyiban a Paprika Csárda oldalának. Az autó 22 éves sofőrje a helyszínen azonnal életét vesztette, hiába rohantak a közelben lakók segíteni.

“Söpörtem a járdát, amikor elment előttem. Pár perc múlva jött vissza, még nagyobb sebességgel, akkor hallottam a csattanást” – mondja a nő, aki azonnal a nyaki pulzust ellenőrizte, de már hiába.

A fiatalemberről közben kiderült, hogy egy nagy cég egyik futárja volt, rendkívül sokat vezetett, de ahogy egyik közeli ismerőse fogalmazott: szeretett száguldozni. A baleset előtt egy hónappal saját halálhírét is megjósolta közösségi adatlapján:

“Ha megöl a sebesség, ne sírj értem, mosolyogva mentem el” – szólt az egyik megdöbbentő idézet. A rendőrök egyelőre még vizsgálják, mi okozhatta, hogy 120 km/h-val rohant bele az épületbe.

Forrás: PinkPencil

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A protein és a női szépség: Miért kulcsfontosságú a megfelelő protein bevitel a nők számára is?

A megfelelő fehérjebevitel viszonylag kulcsfontosságú minden ember, különösen az aktív személy életében. Azonban sokaknál a fehérjék csak az izomtömeg...

Ma este egy romantikus dráma arról, hogy hogyan lesz egy kiskatonából EMBER – Újoncok napja.. – videó

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Üzent a BKK: változik a közlekedés az ünnepek alatt – Ez sokakat érinthet!

Az adventi időszakban az utasok színvonalasabb és biztonságosabb kiszolgálása érdekében a hétvégi napokon sűríti egyes járatait, illetve nagyobb...

„Amit Németország csinál, az romboló a békére nézve” – Putyin és Scholz telefonon tárgyalt

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken telefonon közölte Olaf Scholz német kancellárral, hogy a német és nyugati irányvonal Ukrajnával...