-0.3 C
Budapest
2023. február. 5. vasárnap

Megirigyelte a muszlimokat, neki is több felesége lett

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Külön szo­bája van és min­den este fel­kéri egyik fe­le­sé­gét, hogy töltse vele együtt az éj­sza­kát. Mivel ő maga nem mu­zul­mán, még több “nem hi­va­ta­los” fe­le­sé­get és leg­alább 50 gyer­me­ket sze­retne.

A Korán kinyilatkoztatása előtti időkben egy férfinak annyi felesége lehetett, amennyit csak megkívánt magának. Isten a Koránban legfeljebb négy feleséget engedélyezett a férfiaknak.

Valószínűleg ez ütött szöget a 34 éves Ivan Sukhov fejébe, akinek Oroszországban hivatalosan csak egy felesége lehet. Ivan ráadásul nem is muszlim, csak “elirigyelte” a többnejűséget. Ő orosz ortodox. A másik két nő “megegyezéssel” lett a házastársa.

Natáliával már 11 éve élt házaspárként, amikor közölte vele, hogy több feleséget szeretne. A kórházi nővérként dolgozó nő végül beleegyezett a furcsa kérésbe, így Ivannak jelenleg 9 gyermeke és 3 felesége van.

Hat az “igazi” feleségétől, a másik három a többi kettőtől. Anna, az egyik “megegyezéses” felesége most várja a 10. gyereket. A harmadik “felesége”, Madina viszont muszlim, aki ahogy meglátta a férfit a televízióban, azonnal beleszeretett.

A szülei akarata ellenére él már együtt ebben a furcsa családban.

Megirigyelte a muszlimokat, neki is több felesége lett

A Rossia1 riportjában a feleségek arról számoltak be, hogy harmonikusan élnek egymással és nagyon barátságosan viselkednek. Ivannak külön szobája van és minden este felkéri az egyik feleségét, hogy töltse vele együtt az éjszakát. Mivel ő maga nem muzulmán, még több “nem hivatalos” feleséget és legalább 50 gyermeket szeretne!De van egy kikötése: az új feleség legyen magas, karcsú és gyengéd.

Egyébként, ha bármelyik felesége valamivel megsérti őt, akkor büntetésből egy hónapig nem hívja be magához éjszakára.

Forrás: Ripost/ Mirror

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Visszavágott a Ferencváros a Bietigheimnak, és továbbjutott a BL-ben

Továbbjutott a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportköréből a Ferencváros, miután nagyon fontos találkozón begyűjtötte a két pontot a...

Elütött egy embert a metró, nem járt az M2-es

Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között a baleset miatt pótlóbusz közlekedett. Az Infostart úgy tudja, hogy a...

Örökre eltűnhet az útlevél az életünkből

A biometrikus azonosításé lehet a jövő a papír alapú útlevelek helyett. A technológia és az adatbiztonság fejlődése révén ma...

41 centimétert billent meg a Balaton – fotók

A viharos szél "halmozta fel" a tó vizét az egyik oldalon. Az Időkép vette észre az Országos Vízjelző Szolgálat adataiban,...