-2.6 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Meghökkentő vallomás! Aktképeket készít a kéjenc magyar celeb!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bár jó ideje távol éli éle­tét a ri­val­da­fény­től, most mégis vissza­té­ré­sé­nek ter­veit szö­vö­geti. Egy biz­tos: a tőle meg­szo­kott pol­gár­puk­kasz­tás ez­út­tal sem marad el.

Benkő Dánielről szinte semmit nem hallottunk az elmúlt időben. De aki ismeri őt, ezen aligha lepődik meg. Abulvár nagy öregje úgy csavarja a szálakat, és úgy jár-kel a világban, ahogyan kedve tartja.

„Igen, kicsit eltűntem, ennek az az oka, hogy hatalmas fordulatot vett az életem. Most éppen tehetséges zeneakadémista fiatalokat karolok fel. Olyan megnyilvánulási lehetőséget adok nekik, ami nekem anno nem volt még” – kezdte a Ripost-nak a magyar művész, aki azért nem tűnt el a süllyesztőben, ismét nagy dobásra készül.

Meghökkentő vallomás! Aktképeket készít a kéjenc magyar celeb!

„Még a nyáron meg fogom festeni a múzsám, Bazsarózsa tökéletes idomait.

Meztelenül fog modellt állni nekem. Így pontosan meg tudom majd örökíteni női esszenciáját.

Ugyanis pontosan ott vannak a hajlatai, a domborulatai, ahol lenniük kell” – mesélte a botrányairól elhíresült celeb, majd hozzátette, szó sincs arról, hogy visszavonult volna a bulvártól, csupán más elfoglaltságai voltak.

Dehogy vonultam vissza. Én vagyok a bulvár nagy öregje.

“Csak és kizárólag sikeres produkciók köthetőek a nevemhez. A humort, és a lazaságot csak én tudom úgy belecsempészni a bulvárba, ahogyan azt tényleg kell” – mondta Benkő, aki azt is elárulta, kivel került közelebbi kapcsolatba az elmúlt időkben.

Bármilyen hihetetlen, nagy fantáziát látok Berki Krisztiánban.

“Amikor nálam járt, sokat beszélgettünk. Nem olyan nagyképű, mint amilyennek sokszor mutatja magát. Valójában egy alázatos és intelligens figura.

Azt is mondhatom, hogy a legjobb növendékem, ugyanis megadja a kellő tisztelet a szakma nagy öregjének, azaz nekem.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Vegyi fegyver bevetésével vádolták meg az ukrán hadsereget, nagyon sokan rosszul lettek, eddig halálos áldozatokról nincs hír..

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz...

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...