Home Főhírek Külföld Meghalt egy bölcsődés kisfiú, éjszaka sétált ki a házból

Meghalt egy bölcsődés kisfiú, éjszaka sétált ki a házból

0
pixabay
magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Vigasztalhatatlanok a szülők, akik kétségbeesetten keresték 2 éves kisfiúkat, miután az éjjel eltűnt a családi házból.

Az oklahomai Okemah-ban vesztette életét a 2 éves Ares Muse, aki egy éjszaka kisétált alvó szülei házából, és egyedül tévelygett a sötét városkában. A holttestét fél nappal később közel egy kilométerrel távolabb találták meg – írja a Metro.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

„A szívünkben támadt űrt soha semmi nem töltheti be” – nyilatkozta könnyek között a kis Ares egyik nagyszülője, de a család többi ismerőse is úgy nyilatkozott, hogy a kisfiút mindenki szerette, mindenki életébe boldogságot hozott.

A gyerek a szülei ágyában feküdt le aludni, utoljára hajnali fél kettőkor látta az édesapja, mikor ő is aludni tért. A szülők fél hétkor ébredtek fel, Ares azonban már nem volt köztük. A rendőrségi nyomozás szerint a kisfiú magától sétált ki az utcára, onnan pedig elhagyatott mezőgazdasági területekre ment.

A keresésébe egyre többen csatlakoztak be, végül 12 órával később meg is találták, de akkor a kisfiú már nem élt. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, a család megsegítésére adománygyűjtést indítottak a barátok.

metropol

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás