7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekKülföldMeghalt egy bölcsődés kisfiú, éjszaka sétált ki a házból

Meghalt egy bölcsődés kisfiú, éjszaka sétált ki a házból

Vigasztalhatatlanok a szülők, akik kétségbeesetten keresték 2 éves kisfiúkat, miután az éjjel eltűnt a családi házból.

Az oklahomai Okemah-ban vesztette életét a 2 éves Ares Muse, aki egy éjszaka kisétált alvó szülei házából, és egyedül tévelygett a sötét városkában. A holttestét fél nappal később közel egy kilométerrel távolabb találták meg – írja a Metro.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

„A szívünkben támadt űrt soha semmi nem töltheti be” – nyilatkozta könnyek között a kis Ares egyik nagyszülője, de a család többi ismerőse is úgy nyilatkozott, hogy a kisfiút mindenki szerette, mindenki életébe boldogságot hozott.

A gyerek a szülei ágyában feküdt le aludni, utoljára hajnali fél kettőkor látta az édesapja, mikor ő is aludni tért. A szülők fél hétkor ébredtek fel, Ares azonban már nem volt köztük. A rendőrségi nyomozás szerint a kisfiú magától sétált ki az utcára, onnan pedig elhagyatott mezőgazdasági területekre ment.

A keresésébe egyre többen csatlakoztak be, végül 12 órával később meg is találták, de akkor a kisfiú már nem élt. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, a család megsegítésére adománygyűjtést indítottak a barátok.

metropol

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem