11.1 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Meghalt a kórházban a kislány, akire egy kóbor kutya támadt rá

Dátum:

Megosztás:

Az asszony végzett az állattal, ami korábban megölte a gyermekét.

A libanoni anya azt követően nyúlt a puskáért, hogy állítása szerint az eb végzetes támadást mért kislányára

– írja a Daily Star. Egy, az interneten terjedő felvétel tanúsága szerint a nő egyszerűen

odasétált az állathoz, majd önvédelemre hivatkozva lepuffantotta azt,

holott a kutya látszólag békésen sütkérezett a napsütésben. Az anya – aki az eset óta deaktiválta közösségi oldalát – mindenesetre váltig kiáll amellett, hogy azért végzett az ebbel, mivel az korábban halálosan megsebesítette gyermekét.

Sok a kérdés

Mint azt a helyi média kérdésére elmondta: lánya egy hónappal korábban került kórházba az őt ért támadást követően, melynek nyomán rövidesen halottnak nyilvánították az orvosok – az azonban sosem látott napvilágot,

hány éves is volt a kislány, illetve mégis milyen sérüléseket okozott neki a feltételezett támadó.

Az ország mezőgazdasági minisztere, Abbas Al-Hajj Hassan a felvétel alapján ugyancsak ártalmatlannak látta a kutyát, ezért utasította a helyi hatóságokat, hogy kezdjék meg a nyomozást.

Bírságot kaphat

Az ügyben megkérdezett jogász, Antoine Kanaan szerint a törvények értelmében

börtönbüntetéssel, illetve egyéb igazán szigorú szankcióval kizárólag azok sújthatók, akik védett állatokban tesznek kárt, ugyanakkor leszögezte, hogy a bírság a házi állatokkal kegyetlenkedőket sem kerülheti el.

A szakember azt is hozzátette, hogy ez az eset is jól példázza, hogy az illetékes törvény több szempontból is állami felülvizsgálatra szorulna.

bors

hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (2.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Barátnőmtől lestem el az alapos zuhanypucolás titkát! Próbáld ki te is, nem fogsz csalódni – videó

Ezzel az egyszerű módszerrel jelentősen felgyorsítható a folyamat Kacie Stephens ausztrál takarítónő a Tiktokon mutatja be követőinek a tisztítás...

Pentagon: Ukrajna képes megtámadni a Krímet amerikai fegyverekkel

Laura Cooper a HIMARS rakétavető rendszerekre hivatkozik. Az Egyesült Államok úgy véli, hogy az Ukrajnába szállított HIMARS rakétavető rendszer...

Pénzbüntetést kapott Krím szépe, amiért egy ukrán dalt énekelt az Instagramon

A videóban szerepelt a barátnője is, őt tíz nap elzárással büntették. A bíróság szerint az idei Krím-szépe lejáratta az...