6.9 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Meghalt a 7 éves kisfiúk, eltemették. Később, a sírjánál állva jönnek rá a szörnyű igazságra!

Dátum:

Megosztás:

Egy gyermek halála a legnagyobb sorscsapás a szülők számára, ami lényegében az élet értelmét kérdőjelezi meg. Mivel már csak a gyermek emléke maradt velük, Svein-Erik szülei próbálták azt minél nagyobb becsben tartani. Sírját rendszeresen látogatták és ápolták.

2008 júliusában Tom-Rune Bertelsen és Lone Sveum Bertelsen legnagyobb rémálmukat tapasztalhatták meg, 7 éves fiúk fulladásos halált halt. A gyermeket Norvégiában, Drammenben temették el a helyi temető egy csendes részén, hogy a család békében tudjon megemlékezni rá.

Meghalt a 7 éves kisfiúk, eltemették. Később, a sírjánál állva jönnek rá a szörnyű igazságra! 1

Svein-Erik egy nagyon energikus kisfiú volt, aki imádta a sárkányokat. Épp ezért gondolták úgy a szülei, hogy egy kis sárkány figurát helyeznek el a sírján, amellyel fiuk egykoron nagyon szívesen játszott. Sajnos ezt a figurát nem sokkal azután ellopták.

Meghalt a 7 éves kisfiúk, eltemették. Később, a sírjánál állva jönnek rá a szörnyű igazságra! 2

Svein-Erik ezen kívül odáig volt még a kardokért is, különösen azért a darabért, amelyet a Legoland-es utazásuk során szereztek. Ahogyan a sárkány esetében, úgy ezzel is az volt a szülők terve, hogy a sírnál elhelyezik fiuk tiszteletére. Az apa azonban tanulva az előző esetből, a kardot egy megerősített beton talapzatba helyezte bele, hogy ne lehessen elemelni. Sokáig ott is volt.

Egy nap azonban a szülők és a nagymama látogatást tett a sírhoz és észrevették, hogy a kard már sehol sincs. Harag és feszültség lett úrrá rajtuk. Nagyon csalódottak voltak, hogy milyen emberek élnek a környezetükben.

Meghalt a 7 éves kisfiúk, eltemették. Később, a sírjánál állva jönnek rá a szörnyű igazságra! 3

“Teljességgel felfoghatatlan, nem is értem. Minden bizonnyal meg kellett dolgozni vele, hogy a kardot ki tudják szedni a helyéről. Egy kisgyermek nem is lett volna képes rá. Legalább egy, de lehet, hogy két felnőtt is kellett hozzá.” – mondta Tom-Rune.

Ezután végül kiötöltek valamit, amelyet már senki nem volt képes ellopni fiuktól. A sírkövébe gravíroztak egy sárkányt, amelyet ma már mindkét szülő és a testvére is magán visel tetoválás formájában.

Forrás: tudasfaja.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Az újjáépített Bucsára rá sem lehet ismerni

Ukrajna 22 megyéjében 600 ezer emberhez jut el a magyar Ökumenikus Segélyszervezet segítsége. Az elnök-igazgató Lehel László az...

Átadták Alekszej Navalnij holttestét az édesanyjának

Az orosz ellenzéki vezető a távoli sarkvidéki Szalehárd város börtönében kilenc nappal ezelőtt váratlanul halt meg. Navalnij özvegye, Julija...

Egy nagyon megható film a mindennapos küzdeni akarásról és küzdelemről – A boldogság nyomában – videó

Chris Gardner mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban éljen. Ám a szerencse valahogy sosem szegődik mellé. Bár...

4 millió 699 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,5%

2024 januárjában a 15–74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4...