22.8 C
Budapest
2022. július. 3. vasárnap

Megfélemlítették az oknyomozó újságírót: töltényt talált a postaládájában

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Szlovákia: Az Aktuality.sk szlovák hírportál egyik oknyomozó újságírója postaládájába töltényt rejtettek…

Az esetre Robert Mikulec szlovák belügyminiszter is reagált: “Korunkban teljességgel elfogadhatatlan az ilyen primitív megfélemlítés. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy Ján Kuciak áldozata ne váljon értelmetlenné, de legfőképpen, hogy egy ilyen tragédia ne fordulhasson elő többé.”

Az érintett Peter Sabo a szlovák hírportálnál azután helyezkedett el, miután Ján Kuciak tényfeltáró újságírót és barátnőjét meggyilkolták. A gyilkosság ügye azóta nagy port kavart, a Kuciak által feltárt ügyek valósággal belpolitikai válságot váltottak ki Szlovákiában.

Peter Sabo többek között írt a kábítószeralvilágról, Gál Gábor volt igazságügyi miniszterrel kapcsolatos ügyekről, áfacsalásokról is, sőt elemezte Marián Kocner ügyeinek iratait. A Kuciak- ügyben való vád szerint Marian Kocner nagyvállalkozó rendelhette meg az újságíró halálát bosszúból, amiért az újságíró az ő gazdasági bűncselekményeit tárta fel írásaiban – írja a 24.hu.

A férfi csütörtökön találta meg a töltényeket a postaládájában, a szlovák országos rendőrfőkapitány közölte: a rendőrség megtette a szükséges intézkedéseket az ügyben.

blikk / Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Halálos lehet a nőkre egy népszerű növényi alapú diéta

Bizonyos ételek nagyobb eséllyel okozhatnak szívinfarktust a nőknél mint a férfiaknál, derítették ki kutatók. A nők étkezési szokásai eltérnek...

Rettenetes hírt közöltek: Ha ilyen sört vett, ne igya meg!

Biztonsági figyelmeztetést adtak ki a Heineken a 0,25 literes üveges termékeire. Biztonsági figyelmeztetést adott ki a Heineken a 0,25...

Hat db atombomba, nyomtalanul eltűnt Amerikában..

A Pentagon nem is titkolja, vagyis ennyi atombomba eltűnését beismeri, lehetséges, hogy tízszer ennyi tűnt el, csak azt...

Putyin jócskán emelte a tétet a Nyugattal folytatott gazdasági háborúban, .. nem filléres szankciókkal válaszolt, hanem dollártrilliárdos üzlettel..

Az orosz elnök új rendeletével gyakorlatilag kiszorítja a Shellt és a japánokat a szahalini gázprojektből, amely a világ...
facebook