15 C
Budapest
2024. február. 27. kedd

Megerőszakolták, majd egy fára felakasztották a két fiatal lányt, sokkoló részletek az indiai támadásról (18+)

Dátum:

Megosztás:

Hat embert őrizetbe vettek Észak-Indiában két tizenéves lány megerőszakolásának, majd meggyilkolásának gyanújával

– közölték a helyi hatóságok csütörtökön.

A 15 és 17 éves, alsóbb kasztból származó lányok holttestére India északi részén, Uttar Prades államban, a nepáli határ közelében fekvő Lakhimpur Kheri körzetben találtak rá.

A gyanú szerint a hat feltételezett elkövető közül négyen egy mezőre csalták a lányokat, ahol, miután megerőszakolták és egy sállal megfojtották őket, holttestüket felakasztották egy fára. Jóllehet az eset részletes vizsgálata még folyamatban van, a helyi sajtó arról számolt be, hogy az áldozatok családjai szerint a két lányt motorbiciklis férfiak rabolták el.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Uttar Prades szövetségi állam kormánya a kegyetlen bűncselekmény kapcsán elmondta: igazságot fognak szolgáltatni az áldozatok családjainak. Hozzátették: a szövetségi vezetés „nagyon komolyan veszi az ehhez hasonló incidenseket, és a törvény adta lehető legszigorúbb büntetést szabja ki (a tettesekre)”.

Indiában sok helyen a mai napig az ősi kasztrendszer szerint élnek, és az országban a nők elleni erőszak nem szokatlan jelenség, amely kiváltképp az alsóbb kasztokból származó nőket sújtja.

metropol

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Rövidesen tisztázódhat egy fontos dolog a kegyelmi ügy kapcsán

Hamarosan lezárul a vizsgálat, mely azt hivatott kideríteni, hogyan kerülhetett bele a Kúriai Döntések című folyóiratba a kegyelmi...

Rémálom Piliscséven: buszsofőr manőverezett a sínen, amikor jött a vonat – videó

A sorompót is letörő sofőrnek nagy szerencséje volt, mert még pont át tudott hajtani az állomásra érkező vonat...

Végre egy nagyon jó hír a Windows 11-et használóknak

A frissítéseknél jön a könnyítés. Már teszteli a Microsoft a Windows 11 várhatóan idén ősszel befutó 24H2 főverziójában érkező...