17 C
Budapest
2024. május. 20. hétfő
HomeFőhírekBelföldi hírekMegerőszakoltak egy kislányt az aszódi javítóintézetben

Megerőszakoltak egy kislányt az aszódi javítóintézetben

Két fiatal fiú és egy lány ellopta a javítóintézet felügyelőjétől a Chemotox flakonját, hogy elbóduljon. Belélegezték belőle a gázt. Ezek után a két fiú megverte és megerőszakolta a lányt.

A két fiú 2016. októberében került az EMMI Aszódi Javítóintézetébe, a kiskorú lány pedig decemberben. 2017. augusztusában az egyik fiú és a lány beszélgetni kezdett egymással, majd később csatlakozott hozzájuk a másik fiú is.Megbeszélték, hogy ellopják a felügyelőtől a Chemotox flakonját, és belélegzik belőle a gázt.

Az egyik fiú meg is tette ezt. Egy törölközőn keresztül szívták be a gázt, amitől elbódultak.

A törölközővel megkötözték a lányt, egy másikkal pedig betömték a száját, majd ököllel ütni-verni kezdték.Miután ezt befejezték, megerőszakolták.

Ezek után megint beszívtak a gázból, és újra megverték a lányt, majd megfenyegették, ha bárkinek elmondja a történteket, ismét megverik.

A két fiú szólt az ügyeletes felügyelőnek, hogy hívjanak mentőt a lányhoz, mert szívott az ellopott flakonból.

A lány félelmében csak egy hónappal az eset után és írásban merte elmesélni el az intézet vezetőségének, mit élt át, mielőtt kórházba került.

A két fiút elfogták és megvádolták.

A héten ítélethirdetés várható az ügyben a Budapest Környéki Törvényszéken.

origo

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem