16 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

„Megerőszakolták a nőket és a lányainkat. Még a kutyáinkat is megölték, sőt meg is ették” – Brutálisan kemény interjút adott a Manchester City ukrán sztárja.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

A Manchester City ukrán futballistája, Olekszandr Zincsenko egy interjúban nagyon durva dolgokról beszélt, és azt mondta, napról napra jobban gyűlöli azokat, akik megszállták a hazáját.

Olekszandr Zincsenko, a Manchester City ukrán labdarúgója kifejezetten szókimondó interjút adott a The Guardiannek, melyben nemcsak Oroszországot, az orosz katonákat és civileket, de azokat is mélységésen elítélte, akik nem szólalnak fel az Ukrajna elleni háború miatt.

Ez egy rémálom. Az egész világot sokkolta, amit Bucsában műveltek. Iszonyatos, ijesztő dolgokat. Megölték a civileket. Megölték a gyerekeinket. Megerőszakolták a nőket és a lányainkat. Még a kutyáinkat is megölték, sőt meg is ették. El sem tudom mondani, mit gondolok róluk

Legfrissebb hírek a háborúról..

„Gyűlölöm őket mindazért, amit Ukrajnával és az ukránokkal tettek. És azokat is gyűlölöm, akik megpróbálják meggyőzni arról az orosz embereket, hogy ezek csak álhírek. Hogy mondhatnak ilyet? A halott ukrán civilek holtteste két hétig hevert az utcán. Ezért felelősséget kell vállalniuk” – tette hozzá, kijelentve azt is, ami Bucsában történt, az népirtás, az oroszok szándéka pedig az, hogy eltöröljék nemcsak az ukrán államot, de az ukrán identitást is.

Zincsenko szerint a háború előtt sokan azt gondolták, az oroszok és az ukránok egyformák, ám szerinte a háborúra adott reakcióik ennek az ellenkezőjét bizonyítják, hiszen míg az ukránok szabadon kifejezhetik a véleményüket, addig az oroszok 60-70 százaléka azt állítja, Putyin pártján vannak.

A futballista elmondása szerint minden napot úgy kezd, hogy elolvassa a híreket, és így is tölti az egész napját, még a focira is nehezen tud koncentrálni.

Legfrissebb hírek a háborúról..

„Már több mint hét hete tart a háború, és látszik, ahogy egyre több ember szokik hozzá ahhoz, micsoda brutalitások zajlanak a hazámban. Ne, ne, ne! Az emberek éheznek, haldokolnak, egyre több holttestet találnak meg, hogy lehetne így nyugodtnak maradni?” Épp ezért gondolja úgy, egyre hangosabban kell beszélni, sőt „ordítani” a szituáció miatt, és ő személy szerint nem érti, miért nem tesznek így többen.

Zincsenko a némán maradó orosz sportolókat is bírálta az interjúban, bár azt ő is látja, hogy Ororszországban akár börtön is várhat azokra, akik a háború ellen szólalnak fel.

El tudjuk képzelni, hogy ha mindegyikük, egyszerre kitenne valamit az Instagramra arról, hogy ők is a háború ellen vannak, és véget kell vetni neki, mindannyiukat letartóztatnák? Hát persze, hogy nem. Ezért szégyen, hogy nem mondanak semmit.

Zincsenko szerint „még az orosz katonák se tudják, mit keresnek náluk és hogy miért, kiért harcolnak, olyanokért, akik majdnem két hónapja egy bunkerben bujkálnak.”

Szavait azzal zárja: „Ha bárki azt mondja, hogy »Én nem mondok semmit, hiszen úgyse tudok változtatni semmin«, az hatalmas, hatalmas hiba a részéről. Mert a másik lehetősége az, hogy hagyja, mindez folytatódjon úgy, ahogy eddig.”

Legfrissebb hírek a háborúról..

Címlapkép: Olekszandr Zincsenko azt mondta, azokat is gyűlöli, akik megpróbálják meggyőzni arról az orosz embereket, hogy a civil áldozatokról és az oroszok kegyetlen támadásairól szóló riportok álhírek /Fotó: Getty Images

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (3.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Fogamzásgátló tablettákról röviden

A napokban egy kétgyermekes barátnőm hozzám fordult segítségért, mivel ismét szeretne visszatérni a fogamzásgátló szedéséhez. Sok-sok év után bizonytalan...

Elnöki pozíciót dédelget a mélykeresztény Tóth Gabi?

Az Idea Intézet felmérést végzett Tóth Gabiról. A kutatásban lényegében arra voltak kíváncsiak, hogy miért éreznek oly sokan ellenszenved...

71 évesen fürdőruhában pózol Cicciolina – Fotó

Staller Ilona előszeretettel oszt meg pikáns fotókat közösségi oldalán. Nem csoda, hiszen Cicciolina a hetvenen túl is bombasztikus...