16.5 C
Budapest
2023. szeptember. 28. csütörtök

„Megerőszakolták a nőket és a lányainkat. Még a kutyáinkat is megölték, sőt meg is ették” – Brutálisan kemény interjút adott a Manchester City ukrán sztárja.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

A Manchester City ukrán futballistája, Olekszandr Zincsenko egy interjúban nagyon durva dolgokról beszélt, és azt mondta, napról napra jobban gyűlöli azokat, akik megszállták a hazáját.

Olekszandr Zincsenko, a Manchester City ukrán labdarúgója kifejezetten szókimondó interjút adott a The Guardiannek, melyben nemcsak Oroszországot, az orosz katonákat és civileket, de azokat is mélységésen elítélte, akik nem szólalnak fel az Ukrajna elleni háború miatt.

Ez egy rémálom. Az egész világot sokkolta, amit Bucsában műveltek. Iszonyatos, ijesztő dolgokat. Megölték a civileket. Megölték a gyerekeinket. Megerőszakolták a nőket és a lányainkat. Még a kutyáinkat is megölték, sőt meg is ették. El sem tudom mondani, mit gondolok róluk

Legfrissebb hírek a háborúról..

„Gyűlölöm őket mindazért, amit Ukrajnával és az ukránokkal tettek. És azokat is gyűlölöm, akik megpróbálják meggyőzni arról az orosz embereket, hogy ezek csak álhírek. Hogy mondhatnak ilyet? A halott ukrán civilek holtteste két hétig hevert az utcán. Ezért felelősséget kell vállalniuk” – tette hozzá, kijelentve azt is, ami Bucsában történt, az népirtás, az oroszok szándéka pedig az, hogy eltöröljék nemcsak az ukrán államot, de az ukrán identitást is.

Zincsenko szerint a háború előtt sokan azt gondolták, az oroszok és az ukránok egyformák, ám szerinte a háborúra adott reakcióik ennek az ellenkezőjét bizonyítják, hiszen míg az ukránok szabadon kifejezhetik a véleményüket, addig az oroszok 60-70 százaléka azt állítja, Putyin pártján vannak.

A futballista elmondása szerint minden napot úgy kezd, hogy elolvassa a híreket, és így is tölti az egész napját, még a focira is nehezen tud koncentrálni.

Legfrissebb hírek a háborúról..

„Már több mint hét hete tart a háború, és látszik, ahogy egyre több ember szokik hozzá ahhoz, micsoda brutalitások zajlanak a hazámban. Ne, ne, ne! Az emberek éheznek, haldokolnak, egyre több holttestet találnak meg, hogy lehetne így nyugodtnak maradni?” Épp ezért gondolja úgy, egyre hangosabban kell beszélni, sőt „ordítani” a szituáció miatt, és ő személy szerint nem érti, miért nem tesznek így többen.

Zincsenko a némán maradó orosz sportolókat is bírálta az interjúban, bár azt ő is látja, hogy Ororszországban akár börtön is várhat azokra, akik a háború ellen szólalnak fel.

El tudjuk képzelni, hogy ha mindegyikük, egyszerre kitenne valamit az Instagramra arról, hogy ők is a háború ellen vannak, és véget kell vetni neki, mindannyiukat letartóztatnák? Hát persze, hogy nem. Ezért szégyen, hogy nem mondanak semmit.

Zincsenko szerint „még az orosz katonák se tudják, mit keresnek náluk és hogy miért, kiért harcolnak, olyanokért, akik majdnem két hónapja egy bunkerben bujkálnak.”

Szavait azzal zárja: „Ha bárki azt mondja, hogy »Én nem mondok semmit, hiszen úgyse tudok változtatni semmin«, az hatalmas, hatalmas hiba a részéről. Mert a másik lehetősége az, hogy hagyja, mindez folytatódjon úgy, ahogy eddig.”

Legfrissebb hírek a háborúról..

Címlapkép: Olekszandr Zincsenko azt mondta, azokat is gyűlöli, akik megpróbálják meggyőzni arról az orosz embereket, hogy a civil áldozatokról és az oroszok kegyetlen támadásairól szóló riportok álhírek /Fotó: Getty Images

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ukrajna állig felfegyverkezik – több ezer kilométer lőtávolságú rakétákhoz juthat

Az ukrán hadsereg eddigi legmasszívabb csapásait a krími célpontok és az orosz Fekete-tengeri flotta ellen mérte. A sugár...

Győr Rally Metabond szemmel

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről Szerző: Metabond 2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került...

Kate Hudson, Matthew McConaughey – Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt – videó

How to Lose a Guy in 10 Days - amerikai-német romantikus vígjáték Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője,...

„Hajrá, Gelencsér Ferenc!” – Orbán Viktor a TikTokon is bíztatta a Momentum elnökét (VIDEÓ)

Mint ismert, a Momentum-elnök mikrofonja bekapcsolva maradt a legutóbbi parlamenti felszólalása után. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla,...