4.6 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeSzabadidőÁllatvilágMegérkeztek az első gólyák Magyarországra, Salamon néhány napja ért Akasztóra, szerdán pedig...

Megérkeztek az első gólyák Magyarországra, Salamon néhány napja ért Akasztóra, szerdán pedig még egy gólyapár ért haza Karcagra – videó

A helyiek mindkét településen nagyon várták már a madarakat, remélik, ez azt jelenti, hogy a rossz idő már nem tér vissza.

Videó

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem