14.1 C
Budapest
2023. április. 1. szombat

Megérkezhet a gyermekáldás lelki blokkok feloldásával

Dátum:

Megosztás:

A statisztikák szerint a kisbabát tervező párok 15-20 százaléka küzd azzal, hogy hiába tesznek, meg mindent nem érkezik hozzájuk meg a várva várt kisbaba. Az orvosi segítség sokak számára megoldást nyújt ám azokban az esetekben, amikor kizárható a fizikai akadály lelki okkal magyarázzák a gyermekáldás elmaradását. Az ő számukra megoldást nyújthat a ThetaHealing kezelés.

Kép: ThetaHealing

A ThetaHealing egy olyan energia gyógyászati technika, amelyben a negatív hitrendszereinket elengedjük és támogatóakra cserélve azokat bekövetkezhetnek a változások. Ilyenkor az agy théta állapotban, gyakorlatilag az elalvás előtti állapotban van. Ez egy félig éber állapot, amely lehetővé teszi a tudatalattiban raktározott információk, hitrendszereink és félelmeink elérését, amelyek nemcsak ebből az életünkből származhatnak, akár előző életeink valamelyikéből is hozhattuk őket. A változások eléréséhez szakképzett ThetaHealing konzulens is hozzásegíthet minket, emellett arra is van mód, hogy mi magunk elsajátítsuk a technikát tanfolyami keretek között. A magyar nyelven elérhető ThetaHealing című könyvből is számos információhoz juthatunk. Elsajátíthatjuk, hogyan kerülhetünk théta meditációs állapotba és mi a módja a hitrendszereink megváltoztatásának.

Milyen módon segíthet a technika a gyermekáldás után áhítozóknak?

A konzultáció alatt feltárásra kerülnek a blokkok, amelyek miatt lélekszinten szabotálva van a fogantatás. Mindez Théta meditációs állapotban, biztonságos nyugodt környezetben a feltétel nélküli szeretet terében történik. A negatív minta elengedése, pozitívra cserélése azonnali változáshoz vezet, amely tudatos szinten is beépül. A változtatáshoz elengedhetetlen a valódi szándék és hit abban, hogy ez lehetséges, és ha az elhatározás megingathatatlan bármilyen csoda megtörténhet. A saját magunkért való felelősségvállalás hogy mi magunknak teremtettük ezt az állapotot és mi magunk vagyunk, akik képesek ezen változtatni és lehetőségünk van fogadni a változást.

Kép: ThetaHealing

Az igazi akadály a saját félelmeinkből épül

A kisbabára vágyók kezelése során mindig felbukkan a mélyből az a valódi ok, amely gátolja, hogy végre megfoganjon a várva várt gyermek. Ezek, sokfélék lehetnek, például van, aki a tudat alatt attól fél, hogy elveszti az alakját. Van, akit a munkája elvesztése miatti aggodalom állít meg és van, aki a házasságát félti, hogy a megszülető apróság miatt eltűnik majd a közös idő. Akad olyan is, aki túl nehéz feladatnak tartja az anyaságot ezzel gátolva meg tudat alatt a fogantatást. Amint ezek az akadályok energetikailag semmivé foszlanak, a kliens felismeri, hogy a félelmei alaptalanok megtörténhet végre a csoda.

Készen állni a kis jövevény fogadására

Ahhoz hogy a leszületni készülő kis lélek megtalálja az utat a szülőkhöz számos feltételnek kell, hogy egy időben teljesüljön. Segíthet néhány pozitív megerősítés, mint például: Készen állok a gyermekvállalásra, készen állok anyának lenni.

Milyen érzés szülőnek lenni?

Ha a kisbaba a legnagyobb igyekezet ellenére sem érkezik meg érdemes ránézni néhány fontos kérdésre:

  • Milyen érzés ebben a helyzetben lenni?
  • Másoktól milyen információk érkeznek a témában?
  • Milyen tapasztalatokkal rendelkezik a témában a saját születése kapcsán? Az édesanya, édesapa viselkedése, örömmel fogadták-e? Milyen volt a nagyszülők hozzáállása?
  • Milyen érzés lenne várandósnak lenni? Mit szólnának a rokonok, barátok, munkatársak?
  • Mi történne a szabadidejével? El tudná-e könnyedén fogadni a teste változásait?
  • Ha elveszíteni az alakját vagy megváltozna a szex a házasságában okolná-e a babát ezért? A baba születése erősíti vagy gyengíti a kapcsolatát? Mi lenne a legrosszabb abban, ha most megfoganna a kisbabája? Abban mi lenne a legrosszabb, ha soha nem esne teherbe? Az milyen érzés lenne?

A változáshoz hajlandónak kell lenni őszintén ránézni ezekre a kérdésekre, és ahogy megváltozik az energia, kitisztulnak az akadályt jelentő hitrendszerek lehetővé válhat a kisbaba megfoganása.

Forrás és képek: http://thetacsilla.hu/

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ebben nem lesz köszönet: lesújt az időjárás erre az országrészre

Továbbra se lesz hozzánk kegyes az időjárás, sőt most tombolja ki magát csak igazán. Mutatjuk, hogy hol lesz...

Helyszíni videó: meghalt a férfi, aki lezuhant a Margit hídról – videó! (18+)

A tragédiát többen is láthatták. A legfrissebb hírek itt! Meghalt az a férfi, aki szerdán lezuhant a Margit híd szigeti...

A tetejére borult egy autó az M3-as autópályán

A balesetet követően a leállósávban haladt a forgalom... A katasztrófavédelem oldalán arról számoltak be, hogy a tetejére borult egy gépkocsi...

Borzalmas tragédia: kiugrott egy férfi az ajkai kórház ablakán

A hatodik emeletről vetette ki magát az öngyilkos beteg.. Meghalt a férfi, aki kiugrott az ajkai kórház hatodik emeletéről...