33.5 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Megérkezett Kasza Tibiék kislánya, kell neki a pénz, Kasza Tibiék 780 millió forintot vettek ki osztalékként egyik cégükből – kép

Dátum:

Megosztás:

Nemrég megszületett Kasza Tibi és Darai Andrea második kislánya, Kasza Liza Panna.

Az énekes- műsorvezető pár nappal ezelőtt osztotta meg az örömteli hírt, miszerint megérkezett a második gyermekük is. A Balázsék című reggeli műsorban azt is elárulta, hogy imád lányos apuka lenni, hatalmas a boldogság az egész családban.

Kasza-Darai Andrea pedig most az Instagram oldalán osztott meg néhány információt követőivel arról, hogy milyen érzés kétgyermekes édesanyának lenni.

“Annyira büszke vagyok. Lora Bella tegnap úgy jött haza az oviban ajándékba kapott lufijaival, hogy a sajátja mellé a kistesójának is kért rá matricát. Ma pedig a saját kis maciját, amit mindenhova visz magával, és nem győztem pót macit szerezni neki, odaadta magától, hogy neki is legyen nyugi macija. Annyira aggódtam, hogy mit fog szólni ha már nem a pocakomban hanem itthon lesz egy pici baba és felborulnak a napjaink… De ő minden nap megmutatja, hogy teljesen feleslegesen tettem, és olyan önzetlen, tiszta szeretettel szereti a húgát amitől kívánni sem tudtam volna jobbat” – írja a büszke édesanya.

A poszt ITT tekinthető meg.

Darai Andrea alig talál szavakat, posztjában elárulja, hogy nagyon nehéz megfogalmaznia érzéseit. Köszönetet mond férjének is, amiért csodálatos édesapa, valamint azoknak a szakembereknek is, akik a szülést segítették.

KAPCSOLÓDÓ: Kell a babának a pénz!

A Manker Beauty Kft.-nek Kasza Tiboron és feleségén, Darai Andreán kívül még előbbi testvére, Kasza Gábor a tulajdonosai, illetve vezetői

A vállalkozásnak 2020-ban még nem volt bevétele, az azt megelőző években is csak tíz-, illetve negyvenmillió forint. Most azonban közel kétmilliárd forint árbevételből 783 millió forint adózás utáni eredménnyel zártak.

Kiemelkedő üzleti évet zárt az internetes kiskereskedelemmel foglalkozó Manker Beauty Kft., amely Kasza Tibor és felesége, Darai Andrea, valamint Kasza testvérének, Kasza Gábornak cége. A vállalkozás 2021-es beszámolójából kiderül, hogy tavaly 1,928 milliárd forint árbevétele volt (azaz egy nap átlagosan bő ötmillió forint bevételt termelt), amiből 783 millió forint maradt az adózás után. A vállalkozásnak 2020-ban még nem volt bevétele, az azt megelőző években is csak tíz-, illetve negyvenmillió forint, írja a 24.hu.

A cég vezetése pedig úgy döntött, hogy a 783 millió forintos eredmény szinte egészét, 780 millió forintot osztalékként kifizeti a tagok között a részesedésük arányában.

Kaszáéknak más cége is van, a Challenge Diet Kft., amely tavaly 788 millió forintos árbevételt ért el. Ebből másfél milliós adózás utáni eredmény keletkezett, és az összeg eredménytartalékba került. 2006-ban alapították a GoldenEye Kreatív Kft.-t, amelynek tulajdonosai a Kasza testvérek, és amely a 2020-as 82 millió forint árbevétel, illetve 51 milliós profit után tavaly 72 millió forint bevételt hozott, amiből 42 millió adózott eredmény maradt. Az Igazságügyi Minisztérium honlapjára feltöltött taggyűlési jegyzőkönyv alapján az eredménytartalék terhére hatvanmilliós osztalékkifizetés mellett döntöttek.

blikk, 24

– nyomán

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...