11.1 C
Budapest
2024. március. 1. péntek

Megérkezett a válasz Palkovics Lászlótól, mi lesz a feltöltőkártyás áramvásárlókkal

Dátum:

Megosztás:

A párbeszédes Jámbor András még augusztus elején kérdezte Palkovics Lászlótól, mi lesz a feltöltőkártyás áramvásárlókkal – írja a 24.hu.

Az országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán számolt be róla hétfőn, hogy megkapta a választ.

A posztot úgy kezdte,

a mai Magyarországon furcsa dologért kell előszőr megdicsérnem a minisztert. A kötelező propaganda minimumra vétellel mellett érdemben, na jó, majdnem érdemeben, de a kérdésre válaszolt. A probléma viszont az, hogy a válaszából semmi konkrétum nem derült ki.

Jámbor szerint két alapvető kérdése van ma a feltöltőkártyás áramvásárlóknak: „meddig kell még egy érthetetlen rendszerben vásárolniuk az energiát? Mikor jön a megígért kárpótlás azért, mert a kormány és az MVM hibájából rezsinövelt áron tudták csak az áramot vásárolni augusztus elején, sőt az érthetetlen rendszer hibájából még most is?”

Palkovics Lűszló a válaszában azt írta,

az MVM csoport rendszeres naprakész tájékoztatást ad a fogyasztók számára. Jelenleg folyamatban van a kedvezményes energiamennyiség, és az ahhoz kapcsolódó kedvezményes ár alkalmazására irányuló informatikai rendszerek fejlesztése, amelyek elkészültét követően az előfizetős mérőket használó ügyfeleknek lehetőségük lesz utólagos elszámolási korrekciót kérni az érintett egyetemes szolgáltatók által biztosított módon.

A párbeszéd képviselője úgy foglalta ezt össze, hogy „három héttel a rezsinövelés bevezetése után több mint 100 ezer család számára még nincs lehetőség a rezsicsökkentés tisztességes módon való igénybevételére.”

Jámbor emiatt újabb kérdéssorral fordult Palkovicshoz.

Összességében egészen elképesztő, hogy egy olyan rezsinövelésre állt át a kormánya, melynek informatikai alapjai nincsenek meg, amikor pedig kiderül a probléma, és kiharcoljuk a kártalanítást, az nem automatikusan jár, hanem még a megkárosítottaknak kell dolgozniuk érte!

– fogalmazott.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Kikerült Alekszej Navalnij arcképe a Szabadság téri szovjet emlékműre – videók

A posztert kirakó aktivisták között sok a párhuzam az orosz és a magyar politikai helyzet között. Videó Egy Alekszej Navalnijra...

Ma este Silvester Stallone nagysikerű sorozata: Tusla királya (1-5. részek) – videók

Teljes film magyarul: Tusla királya 1 Tusla királya 2 Tusla királya 3 Tusla királya 4 Tusla királya 5 Kellemes szórakozást a filmekhez! Holnap a 6-9....

Omara Portuondo, a kubai zenei legendák egyike, 2024. október 6-án Budapesten adja utolsó magyarországi koncertjét – videó

Omara Portuondo, a kubai zenei ikon, 2024. október 6-án Budapesten adja utolsó magyarországi koncertjét. Bár pontos okokat nem...

Tudtad, hogy a műfű az otthonodat szebbé és gondtalanabbá varázsolja?

A műfű egyre népszerűbb választás a kertekben és teraszokon, és számos előnye van a hagyományos füves területekkel szemben. Nézzük, miért...