14.1 C
Budapest
2023. április. 1. szombat

Megelőztük Franciaországot, amely olyan veszélyes hely lett, mint Kongó

Dátum:

Megosztás:

Az amerikai külügy tanácsokat adott az ország turistáinak. Magyarország a külföldre utazók számára ajánlott kategóriában van. Franciaországot – Németországgal és Nagy-Britanniával együtt – veszélyes helynek minősítették.

Ha életszínvonalban nem is, de a turisták biztonsága tekintetében már megelőztük Franciaországot, és erről írásbeli bizonyítékunk is van.

Az Egyesült Államok külügyminisztériumának turisztikai tanácsokkal foglalkozó oldalán, január 10-én veszélyes országnak nyilvánították Franciaországot, sőt Németországot és Nagy-Britanniát is, a “kettes kategóriába” sorolva azokat. Ez a besorolás azt jelenti, hogy az ott felsorolt országokban bárhol terrorista támadásokra lehet számítani: piacokon, hotelekben, klubokban, éttermekben stb.

Ezért arra kérik az amerikai turistákat, hogy

kerüljék el a tömegrendezvényeket, jelentkezzenek be egy őket azonnal értesítő mobilüzenetes rendszerbe, naponta figyeljék az eseményeket, és olvassák a közösségi média oldalakat.

A részletek itt olvashatóak.

Ilyen tekintetben az amerikai turisták akár Kongóba is mehetnek, mert az is “kettes” besorolást kapott. A hármas besorolás a “gondold meg, mielőtt elindulsz”, a négyes pedig azokat az országokat tartalmazza, amelyeket egyáltalán nem javasolnak az amerikai turistáknak.

A Magyarországra vonatkozó oldal – hála istennek – igen rövid. Mi a legjobb, “egyes” kategóriába tartozunk, az ide való utazást nem gátolja a terrorizmus veszélye.

Forrás: Ripost/ Sputniknews

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Balaton kontra Horvátország: itthon még mindig olcsóbban eszünk

A megkérdezett szakértő (de mi is tudjuk, tapasztaltuk) szerint az éttermi árak az azonos kategóriájú létesítményekben 40-45 százalékkal...

Ebben nem lesz köszönet: lesújt az időjárás erre az országrészre

Továbbra se lesz hozzánk kegyes az időjárás, sőt most tombolja ki magát csak igazán. Mutatjuk, hogy hol lesz...

Helyszíni videó: meghalt a férfi, aki lezuhant a Margit hídról – videó! (18+)

A tragédiát többen is láthatták. A legfrissebb hírek itt! Meghalt az a férfi, aki szerdán lezuhant a Margit híd szigeti...

A tetejére borult egy autó az M3-as autópályán

A balesetet követően a leállósávban haladt a forgalom... A katasztrófavédelem oldalán arról számoltak be, hogy a tetejére borult egy gépkocsi...