Hirmagazin.eu
Főoldal » Megdöbbentő vallomások: ezért lép félre a nő!
Életmód hírek

Megdöbbentő vallomások: ezért lép félre a nő!

Per­sze ne­vez­het­jük ön­iga­zo­lás­nak, de akkor is min­den­ki­nek van rá va­lami ma­gya­rá­zata, hogy miért lesz csalfa. A nők sze­rint ezek a leg­gya­ko­ribb okok!

Amikor a hűtlenség kerül szóba, az esetek 90 százalékában arra gondolunk, hogy a férfi lép félre, pedig, mint tudjuk, ehhez mindenképpen két ember kell. És a nők legalább olyan nagy százalékban kacsintanak ki a kapcsolatukból, mint a pasik.

De mi visz arra egy nőt, hogy más férfi karjában keresse a boldogságot? Hűtlen nők osztották meg a saját történetüket…

1. Alulértékeltnek érzi magát

“Az egyetem vége felé összeköltöztünk a barátommal: a szerelmen kívül inkább anyagi okai voltak a dolognak: így sokkal jobban jöttünk ki. De nagyon nem volt jó ötlet: teljesen kiüresedett a kapcsolatunk. Egy idő múlva már azt sem kérdezte meg, hogy milyen volt a napom, mintha egy vadidegenhez mentem volna haza.

Megdöbbentő vallomások ezért lép félre a nő!

Az egyik felettesem tetszett, és úgy tűnt, én sem vagyok közömbös számára. Egy nap megkérdezte munka után, hogy nem lenne-e kedvem maradni egy kicsit beszélgetni… én pedig hagytam, hogy menjenek a dolgok a maguk útján.”

2. Fel akarja térképezni a lehetőségeit

“A középiskolában kezdődött és az egyetemen is tartott egy 5 éves kapcsolatom, és elég sokszor megcsaltam. Utáltam magam érte, de nem bírtam nem megtenni: úgy gondoltam, hogy ki kell próbálom, milyen másokkal, vagy milyen lenne, ha szingli lennék, ugyanakkor nem akartam elhagyni őt. Attól féltem, hogy ha egyszer összeházasodunk, akkor csak és kizárólag vele kell lennem, úgyhogy előtte meg kell tudnom, hogy tényleg ő-e az igazi. Végül nem házasodtunk össze, és ez így van jól.”

Megdöbbentő vallomások ezért lép félre a nő! 1


3. Rosszul bánnak vele

“A kapcsolatunk elején minden rózsaszín felhőben úszott, de hirtelen romlani kezdett: semmi nem volt jó, amit csináltam. Ha nem volt vacsora, lusta disznó voltam, ha főztem, akkor inkább rendelt valamit, mondván, hogy ez ehetetlen. Úgy bánt velem, mint egy rossz gyerekkel. Aztán egy hétvégén elment meglátogatni a családját, én pedig egy baráti összejövetelre mentem. Ott az egyik srác megdicsérte a sütimet, azt mondta, hogy kiváló cukrász vagyok, és láttam, hogy komolyan mondja: majdnem elsírtam magam tőle. Aznap éjjel vele aludtam, másnap pedig otthagytam azt a rettenetes embert.”

Megdöbbentő vallomások ezért lép félre a nő! 2

4. Nem lát kiutat a kapcsolatból

“Nagyon régóta húztuk már a dolgot, de egyikőnk sem akarta kimondani, hogy vége. Távkapcsolatban éltük, de nem működött: mindketten féltékenykedtünk, és nem tudtuk megőrizni azt, ami köztünk volt. Tudtam, hogy már nem lehet sokáig folytatni, de én nem tudtam kimondani, mert nagyon régóta barátok voltunk azelőtt is, hogy összejöttünk volna. Aztán az egyik kollégámmal egyre többször lógtunk együtt munka után, és arra eszméltem: hé, mit művelek? Persze az már több volt, mint együtt lógás.”

Megdöbbentő vallomások ezért lép félre a nő! 3

5. Megváltozik az élet

“10 év után csaltam meg a középiskolai szerelmemet. Úgy volt, hogy mind a ketten főiskolára megyünk, aztán dolgozni kezdünk és együtt alakítjuk ki az életünket, de neki semmi nem jött össze. Kibukott a főiskoláról, egy munkáját sem tudta megtartani, és egy idő múlva úgy éreztem, hogy már nincs bennünk semmi közös. Megcsaltam egy régi csoporttársammal, de még utána is együtt voltunk egy ideig.”

Megdöbbentő vallomások ezért lép félre a nő! 4

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Csodafegyverek másnaposság ellen!

Edit

Az apokalipszis kapujában állunk

info

Játszótéri hősök

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....