1 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Megdöbbentő ütemben iszlámosodik Franciaország. Friss adatok!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ma már a muszlimok 37 százaléka gondolja úgy, hogy a francia törvénykezést le kellene váltani a sariára. Az asszonyaik is szolidárisak velük. A betiltott, teljes arcot elfedő kendőt még mindig 19 százaléknyian viselik.

Franciaország megdöbbentő ütemben iszlámosodik – írta a Valeursactuelles. Az IFOP közvéleménykutató intézet legújabb felmérése szerint nem is annyira a már Franciországban megszületett mzulmán hitűek jelentik a veszélyt. Ők a legkevésbé harcosak, mert “csak” 18 százalékuk gondolja úgy, hogy az országban a saria törvényhozásnak kellene uralkodnia.

A nem Franciaországban születettek között ez a meggyőződése a megkérdezettek 26 százalékának, a mostanában külföldről érkezők esetében viszont már 40 százalék, ami azt is jelenti, hogy szinte minden második bevándorlónak az a célja, hogy a saria tövénykezés szerint éljen. “Ezt főként azok gondolják így, akik erős iszlámhitű országokból érkeztek” – tette hozzá Jérome Fourquet az IFOP egyik igazgatója. Összességében ma már a francia muszlimok 37 százaléka gondolja úgy, hogy a francia törvénykezést le kellene váltani a sariára.

Az asszonyaik is szolidárisak velük. 2003-ban 24 százalékuk viselt teljes arcot elfedő fátylat az utcán. 2010-ben ezt megtiltotta egy törvény, de ennek semmilyen lényeges következménye nem volt: ma még mindig 19 százalékuk viseli ezt a betiltott ruhadarabot.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...