Home Szabadidő Bulvár Megdöbbentő nyilatkozatot tett Rúzsa Magdi – videó

Megdöbbentő nyilatkozatot tett Rúzsa Magdi – videó

0
origo

Már két éve próbálja megtalálni az egyensúlyt a munka és a gyereknevelés között Rúzsa Magdi, aki 2022-ben adott életet hármas ikreinek. Bár sok segítséget kap férjétől és családjától is, mégis vannak kétségei azzal kapcsolatban, hogy jól csinálja-e a dolgait. Most dupla koncerttel készül a Papp László Budapest Sportarénába, aminek kapcsán úgy döntött, megosztja kétségeit a követőivel is, és egy érzelmes videót tett közzé az Instagram-oldalán.

A hamarosan visszatérő nagysikerű tehetségkutató, a Megasztár harmadik évadának győzteseként vált ismertté Rúzsa Magdi is, akinek ezt követően nagyon gyorsan elindult a zenei karrierje. 2006 óta folyamatosan a zenéléssel foglalkozik és töretlen sikernek örvend a hallgatóság körében. Rúzsa Magdi életében azonban nagy változást hozott a 2022, amikor megszülettek hármas ikrei, hiszen azóta elsősorban édesanyaként kell helyt állnia. 

INSTA-post

Az énekesnő a gyerekei születése után egész hamar visszatért a színpadra, amin sokan csodálkoztak is. Rúzsa Magdinak közben családja és férje sokat segített, ő pedig sosem panaszkodott arra, hogy nehéz megoldania anyaként a fellépéseit, most azonban kétségei támadtak, amiket megosztott a követőivel is.

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Amióta megszülettek a gyerekeim, azóta elsősorban anya lettem és minden csak azután következik… Valahogy valami történt és kicsit talán elbizonytalanodtam ebben az egészben. 

Miközben önmagamat is kerestem és azt, hogy vagyok-e én még ott, van-e létjogosultságom, tudok-e még egyáltalán színpadon álló ember lenni… közben egy picit elvesztem. Azt sem tudtam, mit fogok csinálni az Arénában, és mi fog történni. Talán ezek azok a legmélyebb pillanatok, amikor hiszek abban, hogy a Jóisten ad egy fényt, ami megmutatja, merre kell menni” – mondta meglepő videójában Rúzsa Magdi, akit követői biztattak, hogy ne adja fel, hiszen az éneklésre született.

INSTA-post

Forrás

Hirmagazin.eu

ElőzőL.L. Junior: Fejek hullottak
KövetkezőMegjelent az Ukrajnának szánt nyilatkozat, amelyről azt hitték, Magyarország megvétózta
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Exit mobile version
Megszakítás