9.2 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Megdöbbentő kegyetlenség Józsefvárosban: két férfi brutálisan összeverte, majd órákig hagyta szenvedni a segítségért könyörgő ismerőst, aki belehalt a sérüléseibe…

Dátum:

Megosztás:

A Fővárosi Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat két férfival szemben, akik 2022 októberében egy VIII. kerületi lakásban, szóváltást követően, brutális módon bántalmazták egy ismerősüket, majd ezután még órákig hagyták szenvedni a magatehetetlen állapotba került férfit, aki végül még a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A vádirat szerint a két férfi 2022. október 9-én a késő esti óráktól, egy VIII. kerületi lakásban italoztak egy régi ismerősükkel.

Az éjszaka folyamán szóváltás alakult ki közöttük, amelynek során az egyik férfi ököllel arcon ütötte és a földre lökte az ismerősét. Ezután csatlakozott hozzá a társa is, majd ezt követően már együtt bántalmazták a harmadik felet úgy, hogy mindketten fölé álltak, és sorozatban, felváltva, testszerte ütlegelték és rugdosták a földön fekvő férfit.

A sértett a bántalmazást követően, az elszenvedett sérüléseiből eredő jelentős fájdalmak közepette, még órákig feküdt a földön, amelynek során többször is jelezte, hogy rosszul van. A két bántalmazó férfi ennek ellenére csak másnap, kora délután hívta a mentőket, ám a férfi a segélyhívást követően perceken belül, még a mentők megérkezése előtt életét vesztette.

A Fővárosi Főügyészség a két férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádolja, és velük szemben határozott idejű fegyházbüntetés kiszabását indítványozza azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsáthatók. A rendőrségi fotók a helyszíni szemle során készültek.

Ügyészség

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...

Szellemvárosként pusztul Hajmáskér egykori csodája

Hajmáskér arculatának bő egy évszázada meghatározó eleme egy impozáns épülettömb. A hajdani tüzérségi laktanya kastélyszerű parancsnoki épülete és...