23.3 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Megdöbbentő fordulat – Csűrös Karola a bejárónőjére hagyhatta kétszázmilliós házát

Dátum:

Megosztás:

A novemberben elhunyt színésznőnek nem született gyermeke, vér szerinti rokona pedig nincs.

Bejárónője örökölheti meg a nyolcvanöt éves korában meghalt Csűrös Karola mintegy kétszázmillió forintot érő házát.

A színésznő 85 éves volt.

November 24-én otthonában halt meg Csűrös Karola, aki nem sokkal előtte, hatodikán ünnepelte a születésnapját. A színésznőtől a Farkasréti temető Makovecz ravatalozójában vettek végső búcsút.

A színésznőnek nem született gyermeke, vér szerinti rokona nincs. Férje, Horváth Ádám (aki a Szomszédok című tévésorozatot is rendezte, amelyben a színésznő az ország tyúkanyóját, Etust alakította) 2019-ben hunyt el. Ha írásos végrendelet nem rendelkezne másként, Csűrös Karola öröksége az ő unokáira szállna.

A Bors értesülései szerint a színésznő utolsó éveiben baráti viszonyt alakított ki bejárónőjével. Egy szomszédja szerint a színművésznő többször emlegette, hogy szeretné, ha lakását a bejárónője örökölné, mert érzelmileg őt érezte magához a legközelebb. Úgy tudni, Csűrös Karola nem csak szóban, írásban is (ami a joggyakorlat szerint érvényes végrendeletnek számít) rá hagyta Dunára néző ingatlanát, amelynek piaci értéke megközelíti a kétszázmillió forintot.

Horváth Ádám családja szerint nem életszerű, hogy egy ilyen komoly értékkel bíró ingatlant a volt tulajdonosa csak úgy odaajándékozzon valakinek, aki „csak az elmúlt években sodródott a színésznő mellé” – mondta a szomszéd.

index

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Gyönyörű nő lett Geronazzo Mária! .. Szerinted is?

Maria Geronazzot azóta jegyzi a celebvilág, amióta plasztikáztatta arcát. Ennek nagy részét felduzzasztott ajkai foglalják el. Ha nem is...

Kapaszkodjatok meg! Jakab követői szerint a Jobbik frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak (Jakab még a frakció tagja)

A Nép Pártján szerint a Jobbik vezetősége és frakciója megélhetési politikusokból áll. A dolog szépséghibája: jelenleg Jakab Péter...

További elsőajtós felszállós buszok jönnek, szombaton a 7-es..

Bliccelés kizárva, most már egyre több lesz azoknak a buszoknak a száma a fővárosban, ahol az első ajtón...

Hat hengerrel is halhatatlan – Mercedes-Benz 250 (1971) veteránteszt – képek

Elnyűhetetlen technika egyszerű, de harmonikus csomagolásban, igényes futóművel és minőségi kidolgozással: az „állólámpás Merci" mércének számított új korában,...
facebook