0.2 C
Budapest
2023. november. 30. csütörtök

Megdöbbentő bejelentést tett Berki Krisztián, íme a programja

Dátum:

Megosztás:

A főpolgármester-jelölt Tarlóst sem kímélte, elárulta, hova küldené a város jelenlegi első emberét.

Végre megvan Berki Krisztián programja, amivel reményei szerint begyűjti a kellő mennyiségű szavazatot az októberi önkormányzati választáson.

Nos, a program épp olyan provokatív, mint az exfutballista-celeb, de Berki állítja: ő menedzserszemléletű főpolgármesterként mindent megvalósítana. Többek között ingyenes közösségi közlekedést és olcsó parkolást ígért a budapestieknek.

Kisebb kalamajkával indult Berki Krisztián főpolgármesteri programjának ismertetése, a heves szél ugyanis feldöntötte a független színekben induló üzletember pultját, épp amikor megérkezett. Ám Berkit ez sem zökkentette ki, irigylésre méltó magabiztossággal ismertette programjának legfontosabb pontjait. Állítása szerint a többi jelölt mind megvalósíthatatlan ígéretekkel próbálja elnyerni a szavazók bizalmát, ő azonban egyszerűen nem ismeri a sikertelenség fogalmát.

Minden más ígéret felelőtlen kijelentés, egész egyszerűen hazugság

– kezdte Berki, aki elsősorban a budapesti közlekedést reformálná meg.

Fotó: Keller Mátyás

Egy merész húzással ingyenessé tenné a BKK-t, de csak a magyaroknak, az ideérkező turistáknak az eddigieknél jóval többet kéne fizetniük a jegyekért és a bérletekért.

„Én és a feleségem mindenhová robogóval megyünk a városban. Csak akkor vagyok hajlandó jegyet venni, ha az egy szolgáltatás, és adott esetben nem izzadok le tízszer a villamoson. Ezért úgy döntöttem, hogy ingyenessé teszem a közösségi közlekedést” – jelentette be magabiztosan. A második pont is tartogatott meglepetéseket! Berki ugyanis nemcsak a BKK-t reformálná meg, hanem a fővárosi parkolást is.

„Meg kell szüntetni a parkolóórákat, és fel kell mondani azoknak az embereknek, akik ott dolgoznak. És hogy miért? Jelenleg százezer parkolóhely van a fővárosban, de mégsem tudunk rendesen parkolni és nem érezzük biztonságban az autónkat. Ezért egy egységesített parkolási rendszert hoznék létre, minden kerületben ugyanannyiba kerülne a parkolás, a fővárosiak pedig egy tender keretében pályázhatnának a parkolóhelyekre” – fejtette ki Berki Krisztián.

Fotó: Keller Mátyás

Legvégül a mozgássérültek parkolása került szóba. Berki minden ilyen autóra egy feltűnő, 80×80 centis matricát ragasztana ki, hogy mindenki számára könnyen észrevehetőek legyenek. A celeb a sajtótájékoztatóját a mögötte álló óriáskerékre mutatva a következő szavakkal zárta, odaszúrva a jelenlegi főpolgármesternek:

„Ha megnyerem a választásokat, az egész Tarlós-családnak veszek jegyet a Deák téri óriáskerékre. Hadd lássa a nyugdíjas éveit kezdő Tarlós István, hogy milyen a város, ha már én vagyok a polgármester.”

Forrás: Ripost

Fotó: Keller Mátyás

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

PET-palack visszaváltás: Nemcsak lehetséges, kötelező is!

BUDAPEST (2023. november 29.) – Jövő év elejétől kötelező PET-palack visszaváltás lép életbe Magyarországon, ami talán érdemben hozzájárulhat...

Megszabadulna fölösleges kilóitól?

Fogyjon velünk lemondások nélkül! A lakosság nagy része küzd súlyfelesleggel, ami egyrészt esztétikai probléma, de sokkal inkább egészségügyi, hisz súlyos...

Álmodozó kényelem – útmutató a stílusos és kényelmes pizsamák kiválasztásához nők számára

Az alvás minőségének javítása érdekében ügyelj arra, hogy a hálószobában ne csak friss levegő legyen. Igaz, hogy az...

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...