Hirmagazin.eu
Főoldal » Megcsal a párod? 9 árulkodó jel
Életmód hírek

Megcsal a párod? 9 árulkodó jel

Arra gyanakodsz, hogy titkos viszonyt folytat a szerelmed? Vannak olyan árulkodó jelek, amelyek utalhatnak erre, azonban végső következtetést levonni ezek alapján nem érdemes. Ha ezekből többet is tapasztalsz, nem feltétlenül jelenti, hogy megcsal a párod. Légy résen, de ne támadd le nyomós indok nélkül, hiszen egy ilyen alaptalan vád akár végzetes is lehet a párkapcsolatotokra nézve. Ha biztos vagy benne, hogy valami nem stimmel, akkor itt az ideje egy komoly beszélgetésnek.

Megcsal a párod? 9 árulkodó jel

1. ÚJ BARÁTI KÖR

Új társaságba jár, de téged sosem visz magával, sőt, nem is igazán mesél az ottani barátairól, új ismeretségekről? Talán a kiszemeltje is ott van olyankor, ezért nem akarja, hogy a közelébe kerülj és bármit is kiszagolj a vonzalomból.

2. TITOKZATOS MAGATARTÁS

Ha azt vetted észre, hogy mostanában furcsán viselkedik, mintha valamit rejtegetne, akkor érdemes erre odafigyelni. Sosem hagyja őrizetlenül a mobilját, ismeretlen számról hívják, túl sokat lóg a facebookon, egyre többször elhúzódik a munkaidő… ha ez eddig nem volt megszokott, akkor elég gyanús.

3. ALAPTALAN VITÁK

Egyszerű kérdésekre is ingerülten reagál, felhúzza magát azon, ha megkérdezed, hogy mikor ér ma haza? Mindenbe beleköt, egyszerűen keresi az alkalmat, hogy vitát szítson, hogy aztán sértődötten távozhasson. Ezzel is a lelkiismeretét próbálja nyugtatni, méghozzá úgy, hogy a nyakadba varr kitalált indokokat, amelyek alapján az ő kihágása megbocsáthatónak tekinthető. Az ilyen helyzetekben rögtön érezhető, ha valaki van a háttérben, ne hagyd figyelmen kívül.
4. HIRTELEN VÁLTOZÁSOK

Ha valakivel viszonyt folytat, akarva-akaratlanul is átvesz néhány új tulajdonságot, szokást a “másik életéből” is. Új frizura, menő ruhák, eddig még sosem hallott zenék… talán a másik nőnek akar ennyire hízelegni ezekkel? A megváltozott napi rutin, új szokások mind erre utalhatnak.

5. ZÁRKÓZOTTSÁG

Érezhetően eltávolodott tőled, már nem érzed a bizsergést, azt a bizonyos kapcsot kettőtök között, amit eddig a szerelmetek alapjának tekintettél? Alig beszélgettek, érzéketlen, hidegen és tartózkodóan viselkedik veled. Nem csak fizikailag, de lelkileg is távolinak érzed, és a hirtelen hangulatváltozásai csak erősítik a kétségeidet… Talán ő már régen továbblépett valaki mással.

6. TÚLSÁGOSAN KEDVES

A zárkózottság ellentéteként akár az is előfordulhat, hogy szokatlanul kedves hozzád, hízeleg és ajándékokkal halmoz el. Ha ez nem vall rá, akkor gyanakodhatsz arra, hogy csak a lelkiismeretét próbálja csillapítani ezekkel a gesztusokkal. A bűntudata miatt olyan romantikus lépésekre is elszánhatja magát, amikre eddig sosem.

7. VÁLTOZÁS A HÁLÓSZOBÁBAN

Nem feltétlen a szex hiánya, a kedvtelenség lehet gyanús, a megváltozott szokások is árulkodóak. Mostanában olyasmiket akar kipróbálni amit eddig soha? Vagy úgy érzed, hogy az eddigi szenvedélyes együttléteket felváltotta az érzelmek nélküli, üres szex? Valami biztosan van ennek hátterében.

9. EGYÉRTELMŰ JELEK

Már nem mondja, hogy szeret téged, sosem bókol, szívesebben van a barátaival, mint veled. Ebből még nem tudhatod biztosra, de ha kétértelmű üzenetet találsz nála, árulkodó rúzsfolt virít az ingén, vagy ismeretlen illatot érzel rajta, sőt, egyértelmű bizonyítékod van a félrelépésre? Akkor itt az ideje, hogy kész tények elé állítsd.

 

forrás: netbulvar.eu

Hasonló hírek

Rejtélyek nyomában – Gabonakörök

info

Az élet csodája: az anyai ölelés életet menthet!

info

Energiavámpírok és típusaik

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....