23.3 C
Budapest
2023. június. 1. csütörtök

Megcsal a férjem, de nem hagyhatom el. Túl jól élünk

Dátum:

Megosztás:

Mit szépítsem, a párom kő gazdag. Üzletember, nagymenő. Már akkor is jól ment neki, amikor megismertem, és tetszett, hogy mellette nem kell majd kuporgatnom.

Szegény családból származom, tudom milyen az, ha nincs pénz a napi bevásárlásokhoz, vagy szűk a gyerek cipője, de nem telik másikra. „Szép vagy lányom, menj ügyesen férjhez” – mondogatta mindig a drága nagyikám, de nem gondolta volna, hogy tényleg megfogadom a tanácsát.

Sokan udvaroltak fiatal lánykoromban, de én elhajtottam a komolytalan fiúkat. Vártam a nagy szerelmet, a herceget, aki megszöktet a külvárosi panelből. Volt egy srác, akibe beleszerettem, de csóró volt, nem mentem hozzá. El sem tudtam képzelni, hogy vele éljek, ketten gürizzünk a semmiért, és azon veszekedjünk az albérletben, melyik számlát fizessük be, és hogyan. Könnyebb életet akartam magamnak és a gyerekeimnek, hát olyan nagy baj ez?! Szerintem sokan vágynak ugyanerre, csak nem merik bevallani, talán még saját maguknak sem. Vagy nem jön össze a terv, és dühükben mondanak rosszakat azokra, akik szerencsésebbek voltak. Vagy szerencsétlenebbek, ki tudja.

Vilit egy szórakozóhelyen ismertem meg, én voltam a pultos, ő meg a haverjaival mulatott. Elkérte a számomat, találkoztunk, és két hónap múlva a felesége voltam. Lenyűgözött a személyisége, a határozottsága, a férfias fellépése, az esze, és igen, az életmódja is elkápráztatott. A csodaház, a meseautó, a tengerparti nyaraló, a befolyásos barátok. Boldog voltam, gyerekeket szültem neki. Aztán egy jóakaróm megsúgta, szeretői vannak a férjemnek. Rákérdeztem, nem tagadott. Odasziszegte a foga között, hogy keressek magamnak én is valakit, aki megvigasztal. Ha képtelen vagyok elfogadni, hogy a férfiaknak szükségük van időnként egy kis vadászatra.

Megpróbáltam, bosszút álltam. Kerítettem egy pasit. Nyilvánosan is mutatkoztam vele. Fiatal volt, jóképű, értelmes. Mégsem tudtam szeretni. A férjemet kiborította a viszonyom. Megfenyegette a barátomat – ezt csak később tudtam meg. Mégis én szakítottam, mert nem volt édes a bosszú. Vili aztán egy ideig normálisan viselkedett, rendesen hazajárt, még kedveskedett is. Elvitt Afrikába, ami régi álmom volt. Sokat szeretkeztünk, akárcsak régen, amikor még igazán kívánt, nemcsak a féltékenység tüzelte.

Boldogok is lehettünk volna, ha feledni tudom a csalódottságot, és azt a tényt, hogy ki vagyok szolgáltatva – neki. Nincs hova mennem, ha elválunk. Maradok hát a luxusban, boldogtalanul. Biztosan van – legalábbis ezzel biztatom magam –, aki így is cserélne velem.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

fotó: iStock

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis, Kevin Dillon – Táv-felügyelő (Wire Room) – Bruce Willis egyik utolsó filmje – videó

Bruce Willis egyik utolsó filmje, amelyben ismét egy hőst alakít, .. fordulatos, izgalmas esti szórakozás! Teljes film magyarul: Táv-felügyelő (Wire...

Rendkívüli hír! .. Megszavazta az Európai Parlament: Magyarország alkalmatlan az uniós elnökségre

Az állásfoglalást 442 EP-képviselő támogatta, és csak 144 szavazott ellene. Az Európai Parlament csütörtökön megszavazta azt az állásfoglalást, mely...

Az Európai Bizottság és a kínai vezetés is aggódik a mesterséges intelligencia veszélyei miatt

Az EB korlátozásokat vezetett be az MI-eszközök használatára, Kína pedig még szigorúbban tervezi ellenőrizni az internetes adatforgalmat. A ChatGPT...

Megosztó TRIANON

Trianon miért fontos a magyarok egy részének, és a másik részének miért nem? - erre a kérdésre keressük a...