11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóMegakadályozta a lopást, fellökte a tolvajt a pékség tulajdonosa, ezért börtönbe is...

Megakadályozta a lopást, fellökte a tolvajt a pékség tulajdonosa, ezért börtönbe is kerülhet – videó

Rátámadt idős vásárlójára, akit tolvajnak mondott, egy pék a Pécsi Vásárcsarnokban. 

A férfi megragadta a vásárló nyakát, majd nagy erővel el is lökte. A pék tagadja, hogy megütötte az idős vásárlót, szerinte a férfi lopni akart tőle. Most emeltek vádat ellene, ha bűnösnek találják, akár évekre is börtönbe mehet.

Videó

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem