2.5 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

„Még mindig nem tudtuk feldolgozni” – belehalt a 18 éves lány a plasztikai műtétbe

Dátum:

Megosztás:

A szülők a mai napig nem tudják feldolgozni kislányuk elvesztését. Egyetlen hiba miatt ért véget a fiatal lány élete.

Egy tinédzser hónapokon keresztül azért dolgozott és spórolt, hogy kifizethesse a mellnagyobbítását. Ám a beavatkozás rosszul sikerült és kómába esett…

A 18 éves Emmalyn Nguyen szíve megállt rögtön azután, hogy Rex Meeker altatóorvos elaltatta. Dr. Geoffrey Kim sebész körülbelül öt órán keresztül nem hívott segítséget, hogy kórházba szállítsák a fiatal lányt, aki láthatóan kékülni kezdett.

Kim plasztikai sebészeti központjának személyzete állítólag kétszer is újraélesztette Nguyent. De ez akkor sem ad magyarázatot arra, miért nem hívtak szakszerű segítséget. Nguyen a történtek után kómába esett és súlyos agykárosodást szenvedett. Tizennégy hónappal a műtét után, családja sajnálatos körülmények között, kénytelen volt elengedni.

Nguyen szülei a bíróságon azt állították, hogy az orvosok 15 percig felügyelet nélkül hagyták, miután beadták neki az érzéstelenítést, és ezalatt a lány szív és légzése is megállt.

Dr. Geoffrey Kim, 52 éves plasztikai sebész feladta magát az Arapahoe megyei rendőrségnek, ahol emberöléssel vádolták meg. Rex Meeker altatóorvost szintén gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával néz szembe – írja a Crime Online. 

„Ezt az ügyet 2019 augusztusában nyitottuk meg. A nyomozás több mint két évig tartott, és több tucatnyi kihallgatást és házkutatási parancsot foglalt magában. Reméljük, hogy ez lesz a kezdete annak, hogy igazságot szolgáltassunk és lezárjuk Emmalyn családja számára az ügyet” – nyilatkozta Travis Stewart százados.

„Még ha ez soha nem is hozza vissza a lányunkat, legalább ez segít másoknak abban, hogy ne sérüljenek meg, és megakadályozza, hogy más családok élete is tönkremenjen. Még mindig nem tudtuk feldolgozni Emmalyn halálát” – árulták el a megtört szülők.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Twitter

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Egy félidő alatt elintézte a magyar válogatott a bolgárokat! .. Szép volt fiúk!

Győzelemmel kezdte szereplését a magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Eb selejtezőiben. Az első félidőben szerzett három góllal 3-0-ra nyert...

Любовное письмо!

Моя дорогая любовь, Акерке! Я рад тебя видеть! Ты женщина моей мечты, ты Солнце, Луна, Звезды, Ты Хорошая, Красивая,...

A Deutsche Welle hivatkozva egy amerikai szakértő által mondottakra, ezt írja..

Amerika selejtes fegyvereket küld az ukránoknak, mert Washington el akarja kerülni az eszkalációt at oroszokkal.. Washington el akarja kerülni...

Kampánypénzek: eddig soha nem látott visszaélésekre bukkanhatott az Állami Számvevőszék

Annyira összetett finanszírozási gyakorlatot tárt fel a hatóság, hogy egy év alatt sem ért a végére a pártok...