7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBelföldi hírekMég meg sem alakult, máris többen beálltak a Dobrev-árnyékkormány mögé

Még meg sem alakult, máris többen beálltak a Dobrev-árnyékkormány mögé

Névsor csak hétfőn várható.

Pénteken a Demokratikus Koalíció bejelentette, Dobrev Klára vezetésével egy úgynevezett árnyékkormány alakul, amelynek programját, elképzeléseit vasárnap jelentik be, hétfőn pedig a tagjait is.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Ám mindezt megelőzően – mint azt a HVG.hu észrevette – több ismert személyiség máris az árnyékkormány szimpatizánsának vallja magát, köztük

  • Vásárhelyi Mária szociológus, MTA-főmunkatárs
  • Balázsovits Lajos színművész, színházigazgató
  • Kaltenbach Jenő jogász, korábbi ombudsman
  • Juszt László tévés újságíró
  • Simkó János volt rádióalelnök
  • Lánczos Vera ügyvéd
  • Földes Péter író

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

infostart

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work