2.3 C
Budapest
2023. március. 23. csütörtök

Meg kell vívni a harcot az unióval a magyar érdekek védelméért

Dátum:

Megosztás:

Az unió bevándorláspolitikája finoman fogalmazva eltér a magyar állásponttól, így harcot kell vívnunk azért, hogy ezeket megvédjük – mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Európai Unió kiterjedése. www.hirmagazin.eu
Európai Unió kiterjedése. www.hirmagazin.eu

Az áprilisi országgyűlési választásokon a kormány komoly felhatalmazást kapott arra, hogy megvédje Magyarország kultúráját, identitását és jövőjét – mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. A politikus hangsúlyozta, nem volt ez másképp a többi európai választásokon, mindenhol nagy hangsúlyt kapott az illegális bevándorlás kérdése, azaz Európa biztonsága, jövője.

Az mindenki számára ismert, hogy az unió bevándorláspolitikája finoman fogalmazva eltér a magyar állásponttól, így harcot kell vívnunk azért, hogy ezeket megvédjük – tette hozzá. Kocsis Máté szerint a jövő évi európai parlamenti választások kulcskérdése is a migráció lesz.

Kocsis Máté elmondta, ennek érdekében még a nyári szünet előtt szeretnék megvitatni a parlamentben a Stop Soros törvénycsomagot, és azt a lehetőségekhez mérten minél előbb, június végén, július elején elfogadni.

European Union. Szervezeti ábra, www.hirmagazin.eu
European Union. Szervezeti ábra, www.hirmagazin.eu

A frakcióvezető beszámolt arról is, hogy még a tavaszi ülésszakon a Ház elé kerülhet az alkotmány módosítása, amely többek között azt is kimondja, hogy a nép akarata ellenére senkit se lehessen Magyarországra tömegesen betelepíteni. Hozzátette:  ez a módosítás 2016-ban a Jobbik „árulása” nyomán bukott el.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy nem számít az ellenzéktől konstruktív munkára. Úgy fogalmazott, mind a pártok, mind az ellenzéki sajtó tevékenysége kimerül a személyeskedésben, miközben egyfajta bohózatba illő a viselkedésük az utóbbi időben. „Ez a véleményem, nincs ezzel különösebb dolgom,  de fel vagyunk erre készülve” – mondta a Fidesz frakcióvezetője.

A Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Kocsis Máté úgy értékelt: az Európai Unió vezetői akkor járnának el igazi demokrataként, ha nem sürgetnék a kötelező betelepítési kvótáról szóló döntés elfogadását, hanem azzal megvárnák a 2019-es európai parlamenti választás végeredményét, és az új parlamentre bíznák a döntést, ugyanis a 2014-es választáskor még nem volt az európai közbeszéd egyik legfontosabb témája a migráció.

Forrás: M1 Ma reggel, MTI

Képek: Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hegyek között – amerikai romantikus dráma – videó

A fotóriporter Alex és a sebész Ben útja Boise városának repterén keresztezi egymást. Alex az esküvőjére, Ben pedig...

Esti torna – videó

Mozogj többet, élj tovább! Esti torna - videó Hirmagazin.eu

Esti mese – videó

Jó éjszakét gyerekek! Esti Mese A kiskakas gyémánt félkrajcárja - népmese Hirmagazin.eu

Közel a harmadik világháború (reméljük nem lesz (szerk..)): amerikai bombázókat fogtak az orosz határon..

"2023. március 20-án a Nyugati Katonai Körzet légvédelmi erőinek szolgálatban lévő radarjai két, az Orosz Föderáció államhatárának irányába...