12.1 C
Budapest
2022. május. 23. hétfő

“Meg fogok halni” – ezt kiabálta a 28-as villamoson halálra szúrt férfi, akit azért ölt meg aljas indokból a gyilkos, mert az áldozat nem engedte megsimogatni a kutyáját..

Dátum:

Megosztás:

A 28-as villamoson gyilkoltak meg egy férfit, mert az nem akarta megengedni, hogy megsimogassák a kutyáját. A feltételezett elkövető mindent tagad, de volt barátnője ellene vallott.

A 28-as villamoson szúrták szíven Gábort, aki barátjával, Márkkal és a kutyájával utazott.

A társaság, L. János, D. Károly és B. Éva először beléjük kötött; a két utas türelme pedig akkor fogyott el, amikor a kutyát is meg akarták simogatni. Gábor megkérte őket, hogy menjenek el, de ehelyett az egyik férfi kést rántott és megszúrta a férfit.

A feltételezett elkövető egyelőre mindent tagad, egykori barátnője azonban – aki elrejtette a kést az Orczy téren – ellene vallott.

L. János egy alkalommal megszúrta a gyereket, aki felhúzta a pólóját, kiabált, hogy segítség, hívjanak mentőt, meg fogok halni”– mondta a nő.

Az ügyészség Jánosra 20, Károlyra 10 év fegyházat, míg Évára 2 éves, 4 évre felfüggesztett börtönt kért abban az esetben, ha lemondanak a tárgyaláshoz való jogukról – írja a Bors.

Hirmagazin.eu: Az elkövető aljas indokból kioltotta egy ember életét! Mi ez a 20 év? 20 év múlva, de ha ötödölik a fegyházat, akkor is, ha nem szerez fegyelmit, akkor 16 év múlva kiszabadul ez az aljas gyilkos, és majd megint gyilkol. El kellene ezen gondolkodni..

life nyomán

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Zelenszkij szerint természetes, hogy az ukrán férfiaknak háborúba kell menniük (és meghalni dicsőség), és ez miatt nem hagyhatják el Ukrajnát, erről rendelet szól, a...

Az elnök össze-vissza beszél, szerinte Őhelyette inkább „talán a fiukat elvesztő szülőkhöz” kellene címezni a petíciót..., de ezt...

Horvátországban a rendőrök simán lelőttek két szurkolót..

A Hajduk Split labdarúgócsapatának több száz szurkolója került összetűzésbe a rendőrséggel szombaton Zágráb közelében. A bajnokság utolsó fordulójában a...

Ez nagyon csúnya dolog volt: Joe Biden megint összevissza beszélt, az orosz vezetők kinevették, nem hogy orvost küldtek volna hozzá! Szégyelljék el magukat!..- Szólj...

Joe Biden amerikai elnök nehezen tudja ellátni feladatait. Ezt május 22-én, vasárnap jelentette be Dmitrij Medvegyev, az Orosz Föderáció...

Oroszlánnal játszott az elmebeteg látogató, leharapta az újját – videón a szőrnyű tragédia (18+)

Vérfagyasztó pillanatoknak lehettek szemtanúi az állatkert látogatói Horrorfilmbe illő jelenet játszódott le a Jamaicán található állatkertben. Az egyik látogató túl...