34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Dátum:

Megosztás:

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete.

A Romániából származó Nane-losana Bodea május 14-én barátaival utazott Thaiföldre,  Koh Samui szigetére. Ha már a népszerű nyaralóhelyen jártak, elmentek megcsodálni a Na Muang vízesését, és úgy döntöttek, megmártóznak benne.

gyertya gyász

Miután felértek a legmagasabb pontra, a vízeséshez közeli tóban hűtötték le magukat. A kilátás szemkápráztató volt, ezért Nane úgy döntött, megörökíti. Természetesen néhány jól sikerült szelfit is szeretett volna a vízeséssel, ám váratlanul megcsúszott a sziklákon, és több mint 15 métert zuhant.

Együtt sétált fel a sziklákra barátjával, a 22 éves ausztriai Manuel Opancarral, aki megrendülve nézte végig, ahogy lezuhan. A 23 éves nőhöz azonnal odarohantak a barátai és megpróbálták újraéleszteni, miközben a többi turista segítséget hívott.

A helyszínre kiérkező mentősök minden igyekezetük ellenére sem tudták megmenteni Nane életét – számolt be a tragédiáról a The Sun. 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Isten akkor küldi el hozzád a lelki társadat, amikor készen állsz igazán szeretni, nem akkor, amikor te akarod

Isten nem küldi el hozzád a lelki társadat, amíg a szíved valóban készen nem áll a találkozásra. Szeretünk hinni...

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...