35.8 C
Budapest
2022. augusztus. 18. csütörtök

Még 2 napotok van arra, hogy bediktáljátok az áram – és a gázfogyasztás július 31. napi mérőállásait!

Dátum:

Megosztás:

Az MVM közzétette oldalán, hogy 2022. augusztus 1-vel árváltozás miatt rendkívüli lehetőséget biztosít a mérőállások bediktálására, 2022. július 26-a és augusztus 5-e között.

A rezsiemelés előtti időszakban elfogyasztott mennyiséget meghaladóan, ezek az árak lesznek érvényben:

Földgáz – 2022. augusztus-szeptember: 21.416.- Ft/MJ

Földgáz – 2022. október – december: 22,002.- Ft/MJ

A pontos adatokról az MVM honlapján érdemes tájékozódni, itt!

Mindenesetre azt megjegyezzük, hogy ez jó nagy kibaszás azokkal az emberekkel szemben, akik egy picit nem értenek vagy az online ügyintézéshez, vagy a számítógépes rendszerekhez, vagy nem tudják értelmezni ezt a kesze-kusza rendszert!

Mi azt gondljuk, hogy a magyar lakosság minimum fele nem fogja tudni, hogy mikor és mit kell csinálni, és nem fog tudni megfelelni a kormány és az MVM ilyenfajta elvárásának.

Nem a lakosság feladata lenne a szükséges teendők ellátása, hanem ha rend és fegyelem lenne a szolgáltatóknál, akkor pontosan lehetne tudni az előtörténetből, hogy kinek és mennyi a fogyasztása, és ahhoz a szolgáltatónek kellene beállítani a fizetési kötelezettségeket!

Sajnálatos és rendkívül bosszantó ez a helyzet, hogy a lakosságot terhelik ilyen kötelezettségekkel! Nem elég a napi gond, még hozzájön ez a dilettantizmus, hogy hónapról – hónapra nekünk kell figyelni, hogy mennyit fogasztunk és az milyen kategóriába esik, és nekünk kell keresgetni a különböző jogszabályokat, hogy hogyan lesz az, hogy nem basznak ki velünk!

Felháborító!

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Továbbra sincs béke: a hazatérő Harrynek és Meghannak eszük ágában sincs találkozni Vilmosékkal

Harry és Meghan a jövő hónapban az Egyesült Királyságba látogatnak, de nem találkoznak Vilmossal és Katalinnal. Ahogy arról mldiánk...

Egészség: Ezt muszáj kipróbálnod! Szuper méregtelenítő ital, pár összetevőből, 5 perc alatt

Nagyon jó hatással lesz a szervezetedre. A megfelelő emésztés nagyon fontos egészségünk érdekében, ugyanis kiüríti a toxinokat a szervezetből....

ELTŰNT KINCSES GERGŐ GÁBOR A XVII. KERÜLETBŐL

A 14 éves fiút rendőreink jelenleg is keresik. Aki látta vagy látja, hívja bármelyik rendőri számot! A Budapesti Rendőr-főkapitányság...

Eladta hatalmas villáját a Korda házaspár: „A rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi 500 000 forint volt a gázszámlánk”

Már tavaly decemberben napvilágot látott a hír, hogy eladó a Korda házaspár hatalmas villája, Balázs Klári pedig lapunknak...
facebook