4.6 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeHírekHáborúMedvegyev világosan kifejtette, hogy amíg Ukrajna területe nem csökken le Kijev megye...

Medvegyev világosan kifejtette, hogy amíg Ukrajna területe nem csökken le Kijev megye területére, és a korábban elcsatolt országrészek nem kerülnek vissza az anyaországaikhoz, addig a háborúnak nem lesz vége! – videók

A napokban arról beszélt a volt orosz kormányfő, hogy a háború végén, az „elszámolásban”, Magyarországhoz visszacsatolják az oroszok Kárpátalját!

Az orosz politikus, Dmitrij Medvegyev, aki jelenleg az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, a napokban egy előadás során olyan állítást tett, hogy Ukrajna mindig is Oroszország része volt, és ezeknek a történelmi területeknek vissza kell térniük az anyaországhoz.

Videó

A figyelem középpontjában azonban nem csak a szokásos hangzatos beszéd, hanem egy mögötte megjelenő térkép is állt. Ezen a térképen Magyarország Kárpátalját is magába foglalná, míg Északnyugat-Ukrajnát Lengyelországhoz csatolnák. Románia Moldova északi részét körülvenné, és a Krím is Oroszországhoz tartozna.

Az ukrán terület mindössze Kijev megyéből állna a térképen. Medvegyev továbbá kifejtette, hogy a jelenlegi ukrán vezetéssel nem lehet béke, és bármely jövőbeli ukrán kormánynak el kell fogadnia a harctéri realitásokat.

A Kelet és a Nyugat kapcsolatáról pedig azt mondta, hogy az amerikaiakkal rosszabb most a viszony, mint a harmadik világháborús félelmeket előhívó 1962-es kubai rakétaválság idején.

Twitter-videó

Medvegyev így gondoskodott arról, hogy az ukránok még jobban utálják Magyarországot, mint ahogy eddig volt.

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem