1.3 C
Budapest
2023. december. 9. szombat

Medveczky Ilona: Időzített bomba van a hasamban

Dátum:

Megosztás:

Ag­gasztó be­teg­ség tá­madta meg Med­veczky Ilona szer­ve­ze­tét. A mű­vésznő nyug­ta­lan, de nem esik két­ségbe: bízik az or­vo­sa­i­ban.

Elváltozást észleltek az orvosok Medveczky Ilona emésztőrendszerében. A díva mindeddig titkolta a nyilvánosság előtt, hogy beteg, ám a Ripost-nak most bevallotta: egyelőre az orvosok sem tudják, pontosan milyen kór támadta meg a szervezetét.

Teljes hírzárlatot rendeltünk el a kórházban. Az utóbbi időszakban megfigyelés alatt tartottak az orvosok. Azt mondták, egy időzített bomba van a hasamban. A vastagbelemen észleltek elváltozást, de a tükrözést az ünnepek előtt már nem végzik el. Januárban viszont azonnal kivizsgálnak

– árulta el a Ripost-nak a táncművésznő, aki nyomasztó egészségi problémája ellenére alig várja, hogy karácsonyi díszbe öltöztesse otthonát. Erre az évre igyekszik megszabadulni a testi-lelki gondoktól, jövőre pedig arra fog koncentrálni, hogy meggyógyulhasson.

Medveczky Ilona: Időzített bomba van a hasamban

(Fotó: TV2)

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Finnország válaszától Zelenszkij az őrület határára kerülhet

A finn legfelsőbb bíróság pénteken hozott határozatában úgy döntött, hogy az ország nem adhat ki Ukrajnának egy terrorizmussal...

A Netflix egyik 2023-as debütáltja: Mindent szabad – videó

Mindent szabad (Fair play) Amikor egy méregdrága pénzügyi cégnél szóba kerül egy áhított előléptetés, a szerelmesek, Emily (Phoebe Dynevor)...

Az EU-tagállamok hozzájárultak ahhoz, hogy Magyarország közel egymilliárd eurót kapjon – egy éven belül

Az uniós pénzügyminiszterek elfogadták az Európai Bizottság javaslatát, amely arra vonatkozott, hogy Magyarország módosíthassa a nemzeti helyreállítási tervét....

Szoboszlai jött, látott és gólt lőtt – győzött a Liverpool + videó

Nehezen indult be a gépezet, de végül győzni tudott a Liverpool a sereghajtó Sheffield otthonában a Premier League...