6.6 C
Budapest
2022. december. 5. hétfő

Medveczky Ilona: Időzített bomba van a hasamban

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ag­gasztó be­teg­ség tá­madta meg Med­veczky Ilona szer­ve­ze­tét. A mű­vésznő nyug­ta­lan, de nem esik két­ségbe: bízik az or­vo­sa­i­ban.

Elváltozást észleltek az orvosok Medveczky Ilona emésztőrendszerében. A díva mindeddig titkolta a nyilvánosság előtt, hogy beteg, ám a Ripost-nak most bevallotta: egyelőre az orvosok sem tudják, pontosan milyen kór támadta meg a szervezetét.

Teljes hírzárlatot rendeltünk el a kórházban. Az utóbbi időszakban megfigyelés alatt tartottak az orvosok. Azt mondták, egy időzített bomba van a hasamban. A vastagbelemen észleltek elváltozást, de a tükrözést az ünnepek előtt már nem végzik el. Januárban viszont azonnal kivizsgálnak

– árulta el a Ripost-nak a táncművésznő, aki nyomasztó egészségi problémája ellenére alig várja, hogy karácsonyi díszbe öltöztesse otthonát. Erre az évre igyekszik megszabadulni a testi-lelki gondoktól, jövőre pedig arra fog koncentrálni, hogy meggyógyulhasson.

Medveczky Ilona: Időzített bomba van a hasamban

(Fotó: TV2)

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor Miniszterelnökünk tegnap így köszöntötte fel a magyarokat: Áldott adventet kívánok! ..

Áldott adventet kívánok! - írta Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán.  

2022-es katari FIFA-vikágbajnokság – események, összefoglaló

Itt tudod áttekinteni, mi történt ediig, és mi következik ezután! Google Hirmagazin.eu

Vészjósló az oroszok válasza az EU-s olajársapkára

Oroszország csak olyan országoknak fog kőolajat eladni, amelyek piaci körülmények között működnek együtt vele. Oroszország csak olyan országoknak fog...

Legfontosabb bűnügyi-, baleseti hírek – összefoglaló

Ismét eltűnt két gyermek, Harkály Beáta Alexandra és Horváth Szilveszter. Aki látta őket, hívja a 112-t, vagy bármelyik...