4.6 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeSzabadidőMédia és szórakozásMától elindítjuk a: "rendezők és filmjeik" sorozatunkat! Első rendezőnk: Martin Brest, és...

Mától elindítjuk a: „rendezők és filmjeik” sorozatunkat! Első rendezőnk: Martin Brest, és az első filmünk: Ha eljön Joe Black – videó

Martin Brest (Bronx, 1951. augusztus 8. –) Oscar-díjra jelölt amerikai filmrendező, forgatókönyvíró és filmproducer.

Fontosabb rendezései közt található a Beverly Hills-i zsaru (1984) és az Éjszakai rohanás (1988) című akcióvígjáték, az Oscarra jelölt Egy asszony illata (1992) című filmdráma és a Ha eljön Joe Black (1998) című romantikus film. Ez a négy film, egy-egy filmcsillag a maga nemében akkor, amikor készült, azonban kettő közülük kifejezetten Örök életű film, mindig megnézhető, és egy film, Ha eljön Joe Black olyan romantikus dráma, amely, akárhányszor nézed meg, érzelmileg magával ragad!

Legutolsó rendezése a 2003-as Gengszter románc volt, mely kritikai és pénzügyi bukásnak bizonyult és rendezői pályafutásának végét is jelentette.

Teljes film magyarul:

Ha eljön Joe Black

A film cselekménye röviden: Az özvegy, gazdag médiamágnás, William Parrish (Sir Anthony Hopkins, magyar hangja: Sinkovits Imre) pazar körülmények között él két szerető lányával a közelében s néhai felesége emlékével a szívében.

Éppen két nagy, számára fontos esemény van készülőben. Az egyik cégének egyesítése egy másik mamutvállalattal, a másik pedig 65. születésnapja, melynek alkalmából idősebb lánya világraszóló partit szervez.

Ekkor megérinti a halál szele, majd félelme megtestesül, és belép otthonába maga a Halál, azaz Joe Black (Brad Pitt, magyar hangja Stohl András), egy korábban elgázolt fiatalember képében. A megnyerő fiatalember éppen magával akarja vinni a férfit, amikor meglátja William gyönyörű lányát, Susan Parrisht (Claire Forlani, magyar hangja Kisfalvi Krisztina), és beleszeret.

Az öreg megérzi, hogy a földi élet és a szerelem vágya elbizonytalanította az érkezőt, ezért próbál egyezkedni vele, hogy elodázhassa utolsó óráját. A Halál beköltözik hozzájuk, és a házigazda családi és üzleti életét egyaránt felforgatja.

Kellemes szórakozást a filmhez!

Még több film itt!

A kritikákból több a jó és kevesebb sok rossz, nézzünk egy nagyon ideillőt!

ligetiz51 2021 márc. 23. – 06:50:41 10/10 

Kitűnő film, briliáns színészi alakításokkal. Itt még a hollywoodi luxus-környezet is a beleillik a filmbe. (A 3 óra szinte elröppen, egy percet sem lehet unatkozni – szerk.)

Our media displays content free of charge! Thank you for watching the video! Hirmagazin.eu

Bevezetőszöveg, kritikai oldal, nyitókép

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem