Hirmagazin.eu
Főoldal » Marsi Anikó karácsonyra visszakapta a családját
Bulvár

Marsi Anikó karácsonyra visszakapta a családját

Ez egy nehéz, tartalmas, de eredményes év volt a műsorvezető számára.

Marsi Anikó és a családja másfél évvel ezelőtt hozott egy döntést. A műsorvezető elfogadta a TV2 Tények felkérését, ami azzal járt, hogy Anikónak vissza kellett költöznie Magyarországra. A műsorvezető azóta csak hétvégenként láthatja a családját, ám most, hogy eljött a karácsony, végre újra hosszabb ideig együtt lehetnek. A híradós a Ripost olvasóinak mesélt arról, náluk hogyan telnek az ünnepek.

Marsi Anikó karácsonyra visszakapta a családját
Anikó már nagyon várta a karácsonyt
Fotó: Sulyok László

Ripost: Másfél éve mondott igent élete másik nagy szerelmének, a tévézésnek, ami áldozattal járt. Bár részese a családi életnek, hiszen hétvégenként hazautazik, édesanyaként mit érzett most, amikor megérkezett a férje és a gyerekek, amikor újra megölelhette őket?

Marsi Anikó: Hú, már nagyon vártam! Most valahogy a karácsony közeledtével még lassabban teltek a napok a szokásosnál. De hogy újra együtt vagyunk, most már minden jó megint!

Ripost: Milyen közös programokat szerveznek az ünnepek alatt?

M.A.: A szentestét Szolnokon az anyukámnál töltjük, majd 25-én már a teljes család együtt lesz. Aztán a két ünnep között ismét Budapesten leszünk. Bevallom, a szilvesztert még nem találtuk ki. De úgy vagyunk vele: ahogy esik, úgy puffan. Leginkább majd a gyerekek pillanatnyi igényei, ötletei után fogunk menni, ahogy magunkat ismerem.

Ripost: A karácsony előtti készülődés, valljuk be: kimerítő. Idén mennyire tervezett előre? Az a típus, aki már októberben megveszi az ajándékokat, vagy mindent az utolsó pillanatra hagy?

M.A.: Hetekkel, sőt, néha hónapokkal előre eltervezek mindent az életemben!

Semmit nem szeretek az utolsó pillanatra hagyni, jó előre kitaláltam, megszerveztem mindent, így nyugodtan készülhettem az ünnepekre.

Ripost: Már két nagyfiú, a tizenegy éves Vilmos és a nyolc  éves Vince édesanyja. Kívánságlistát adtak le a srácok karácsonyra vagy inkább minden meglepetés lesz?

Marsi Anikó karácsonyra visszakapta a családját 2
A fiúk imádják az anyukájukat

M.A.: Is-is. A gyermekeim már hónapokkal ezelőtt a tudtunkra adták, hogy mi az, amit FELTÉTLENÜL szeretnének, és ahogy ez szokott lenni, ez a FELTÉTLENÜL lista azóta csak folyamatosan bővült. A meglepetés persze mindig akkor éri őket, amikor szembesülnek vele, hogy tényleg azt kapták meg, amit olyannyira szerettek volna.

Ripost: Év közben sokat dolgozik, de most eljött a pihenés ideje, itt a karácsony! Mennyi szabadidőt tölthet a családjával?

M.A.: Egészen az iskolakezdésig együtt lesz végre az egész család, és az ünnepek alatt jóval kevesebbet fogok dolgozni a megszokottnál.

A nagyfiam csütörtökön, éppen a megérkezésük után mondta boldogan: „anya, végre most tizennyolc napot folyamatosan együtt leszünk!”

Ripost: Hogyan telik a karácsony a Palik-családban? A készülődés során kinek mi a feladata?

M.A.: A főzés leginkább az én reszortom, a férjem huszonnegyedikén délután még elviszi a fiúkat, hogy megnézzék a Star Wars újabb epizódját – velem ellentétben ők mindhárman nagy rajongók –, és addig én az anyukámmal előkészítek mindent, a fiúk meg majd, remélem, jól meglepődnek.

A menünek nálunk két elmaradhatatlan kelléke: a húsleves és a bejgli. A kettő között pedig minden más is lesz, amit a fiaink szeretnek. Számukra pedig, ahogy ennek hangot is adnak, szinte mindegy, hogy mi lesz, csak végre ne az apukájuk kajáját egyék. Ők hárman zseniálisan elvannak, csak folyamatosan zrikálják az apjukat a főzési tudományával.

Ripost: Ilyenkor, év vége környékén az embernek van ideje számot vetni, átgondolni, mi is történt az elmúlt esztendőben. Hogyan értékeli az évét? Elégedett? Boldog nő, édesanya, feleség?

M.A.: Az életben egyszerre nem lehet mindent. Sok-sok év után visszakaptam a hivatásomat, egy kitűnő csapat tagjaként dolgozhatok a TV2-nél. Szeretek oda bejárni, szeretem a munkámat, szeretem az embereket, akikkel nap nap után együtt dolgozunk a Tények sikeréért. Ennek ára van, hiszen nagyon keveset tudok a családommal lenni, és az igazat megvallva nagyon hiányoznak a hétköznapokon.Viszont mindezt tudtuk előre, és így vágtunk bele ezekbe az évekbe. Szóval, mindent összevetve úgy érzem, hogy nehéz, tartalmas és eredményes év volt az idei.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Minden pénzét elvesztette a magyar divattervező: nincstelen lett, miután összeállt a világhírű színésszel

Mazsi

Majka kíméletlenük kiosztotta Vajna Timit!

Géza

15 éves diákjával volt viszonya a 32 éves tanárnőnek!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....